Δύο από τους κορυφαίους και πιο γνωστούς street artist της χώρας πέρασαν από την Πάτρα και έδωσαν χρώμα, φαντασία και τέχνη σε εγκαταλειμμένους τοίχους και σε μυστικές τοποθεσίες  της αχαϊκής πρωτεύουσας. 

Ο λόγος για τον Soteur και τον One Bran που κατέβηκαν στην Πάτρα για να βάψουν από κοινού και να δώσουν με τις τοιχογραφίες τους και το ιδιαίτερο στυλ της τέχνης τους, ένα άλλο ύφος σε σημεία που ήταν μέσα στην παρακμή, όπως σε εγκαταλειμμένα εργοστάσια, αλλά και σε "απαγορευμένα" μέρη που δύσκολα πάει κάποιος.

Οι δυο γνωστοί street artist από την Αθήνα δεν επισκέφτηκαν μόνο την Πάτρα, αλλά πήγαν και σε άλλα παρόμοια μέρη στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, βάζοντας την υπογραφή τους στα έργα τους και ερχόμενοι σε συνεργασίες με τους καλλιτέχνες και τους γκραφιτάδες της κάθε πόλης. 

Έτσι, στην Πάτρα, μια πόλη που έχει βγάλει τους δικούς της καλλιτέχνες πάνω στο γκράφιτι και έχει δημιουργήσει πλέον μία αξιόλογη παράδοση, με τοιχογραφίες που έχουν κάνει τον γύρο της Ελλάδας, βρήκαν φίλους και ομότεχνους.

Πιο συγκεκριμένα μαζί με τον Πατρινό street artist Ondo και τον Snek, δημιούργησαν από κοινού νέα γκράφιτι σε διάφορες μυστικές τοποθεσία της πόλης, με τον έναν καλλιτέχνη να επηρεάζεται από τον άλλον, έχοντας ο καθένας όμως το δικό του ύφος και την δική του καλλιτεχνική οπτική ματιά των πραγμάτων.

Τα γκράφιτι, έτσι, που έκανε όλη αυτή η ομάδα το τελευταίο διάστημα ήταν δεκάδες. Το αποτέλεσμα είναι αυτό και το ανέβασαν στην σελίδα τους στο instagram.