Για την πρόσφατη σύλληψή του για ναρκωτικά μίλησε ανοικτά ο Αλέξης Πρεβενάς. Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Open Weekend, όπου εξομολογήθηκε τι ακριβώς έχει συμβεί. Όπως είπε ο ίδιος, έκανε περιστασιακά προσωπική χρήση και δηλώνει μετανιωμένος.

«Πέρασα μια δραματική εμπειρία που θεωρώ ότι έγινε για καλό γιατί με προστάτευσε από άλλα πράγματα που ίσως να μου έκαναν μεγαλύτερο κακό. Όλα ξεκίνησαν πριν 4-5 μήνες. Πέρασα μια βαριά κατάθλιψη και το λάθος μου ήταν ότι δεν πήγα σε κάποιον ειδικό, σε κάποιον ψυχολόγο να μου μιλήσει. Απομονώθηκα τελείως, είχα πάρει 30 κιλά. Η διέξοδός μου ήταν σε μια ανούσια ουσία που δεν είχε ουσία», είπε αρχικά ο Αλέξης Πρεβενάς.

Ο Αλέξης Πρεβενάς πρόσθεσε στη συνέχεια για το βράδυ που συνελήφθη: «Εκείνο το βράδυ ήμουν στο μαγαζί, πήρα ένα τηλέφωνο έναν φίλο από το Λαύριο να μου κάνει ντελίβερι μια μικροποσότητα, ούτε 30, ούτε 20, ούτε 10 σε καμία περίπτωση. Επειδή δεν ήθελα να δώσω στόχο, άφησα κάπου τα κλειδιά μου, να τα πάρει, εκεί είναι τα λεφτά, πάρτα, άστα, φύγε. Μόλις άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου μου, σκάει η αστυνομία».

«Ένα λεπτό πριν βγω να τραγουδήσω, έρχεται ο σερβιτόρος και μου λέει ότι μου έχουν ανοίξει το αμάξι. Κατάλαβα τι έχει γίνει και μου κόπηκαν τα πόδια. Βγήκα πάνω, δεν πρόλαβα να πω ούτε το μισό τραγούδι και μου έκανε νόημα ένας αστυνομικός με πολιτικά να κατέβω. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή από αυτό που ένιωσα εκείνη τη στιγμή. Η πρώτη μου σκέψη ήταν πως ότι χτίσαμε τελείωσε για το τίποτα. Καλά μου έκαναν, είναι κατακριτέο αυτό που έκανα», πρόσθεσε επίσης ο Αλέξης Πρεβενάς.

Ο Αλέξης Πρεβενάς είπε κλείνοντας: «Δεν ισχύει ότι είχα μεγάλη ποσότητα μέσα στο αυτοκίνητό μου. Η πρώην σύντροφός μου προσήχθη γιατί ήταν το δικό της αυτοκίνητο, αλλά δεν είχε καμία σχέση σε όλη την υπόθεση. Δεν είχε καμία ανάμειξη, εγώ φταίω αποκλειστικά. Οι τέσσερις μέρες στο κρατητήριο δεν περνούσαν με τίποτα. Ήταν κάτι περιστασιακό, δεν είμαι εξαρτημένος ναρκομανής».