"Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι από την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου ξεκινάμε το καθημερινό προπονητικό και το πρόγραμμα μαθημάτων για τα νέα μέλη μας, καλωσορίζοντας και εντάσσοντας τα σε τμήματα παίδων, εφήβων και ενηλίκων!

Ο ΠΟΤ συνεχίζοντας την κοινωνική του ευθύνη και αγάπη για το άθλημα των rollers θα παρέχει καθημερινές προπονήσεις και μαθήματα, έτσι ώστε να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκμάθησης και προπόνησης για τα παλιά και νέα μέλη του.

Συγκεκριμένα, οι καθημερινές συναντήσεις των παίδων και των εφήβων θα είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:00 και το Σάββατο στις 11:00.

Για τους ενήλικες θα είναι Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 18:00 και το Σάββατο στις 11:00. Παράλληλα, ο ΠΟΤ θα συνεχίσει να υποδέχεται και παραδίδει δωρεάν μαθήματα εκμάθησης σε μέλη που σκοπεύουν να ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό του Ομίλου. Ακόμα, υπάρχει δυνατότητα και ιδιαίτερων προπονητικών και εκπαιδευτικών μαθημάτων, κατόπιν συνεννόησης.

Η τοποθεσία συνάντησης για τις επόμενες δύο εβδομάδες ορίζεται το Νότιο Πάρκο, ωστόσο αναμένεται να οριστούν συναντήσεις και σε άλλες τοποθεσίες της πόλης ικανοποιώντας τα αιτήματα όλων των μελών μας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να ορίσετε τις μέρες που θα λαμβάνετε μέρος στις δραστηριότητες του ΠΟΤ, γράψτε μας στα social media ή τηλεφωνήστε μας στο 6906701293. Δείτε περισσότερα στο www.patrasrollersclub.com", αναφέρει σχετική ανακοίνωση.