Σκηνές που κόβουν την ανάσα κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας σε δρόμο στην περιοχή Campo Limpo της στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Ένας οδηγός SUV που πηγαίνει στην πορεία του παρατηρεί τις περίεργες κινήσεις μιας μηχανής με 2 αναβάτες.

Στα πλάνα που καταγράφηκαν φαίνονται οι δύο ληστές να σταματούν δίπλα σε ένα ζευγάρι στο πεζοδρόμιο και τους απειλούν με όπλο. Οι κρανοφόροι κλέφτες φαίνονται να ζητούν να από τους ανθρώπους να σηκώσουν τα χέρια τους ψηλά.


Τότε ένας από τους κλέφτες φαίνεται να παίρνει χαμπάρι τις προθέσεις του οδηγού που έχει ήδη πάρει την στροφή.

Στο βάθος μπαίνει στο δρόμο ένα λευκό SUV. Το αυτοκίνητο οδηγεί ένας άνδρας τον οποίο οι δύο ληστές προσπάθησαν να κλέψουν λεπτά νωρίτερα.

Οι αναβάτες προσπαθούν να διαφύγουν αλλά ο οδηγός του SUV επιταχύνει και… περνάει από πάνω τους εκσφενδονίζοντάς τους στον αέρα.

Στο νοσοκομείο ο ένας ληστής με σπασμένο πόδι
Μόλις η κάμερα γυρνά φαίνονται οι δύο ύποπτοι, ο ένας με προφανώς σπασμένο πόδι, να προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους. Κατάφεραν τελικά να ανέβουν στο μηχανάκι και να φύγουν.

Ο ένας ύποπτος συνελήφθη αφού πήγε στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι ενώ ο δεύτερος καταζητείται.

Η αστυνομία πήρε επίσης μια δήλωση από τον 32χρονο οδηγό του SUV, ο οποίος δεν κατονομάστηκε. Είπε ότι οι ύποπτοι είχαν προσπαθήσει να τον ληστέψουν λίγο πριν στοχοποιήσουν το ζευγάρι στο δρόμο.