Την Αλεξάνδρα Ούστα συνάντησε η κάμερα του Love It το πρωινό της Παρασκευής. Μέσα σε όλα, η γλυκιά ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο της εγκυμοσύνης της, τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου, τον Σάκη Μπουλά καθώς και τις επαναλήψεις των σειρών με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Πιο συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Ούστα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν τρομακτικό εκείνη τη στιγμή που με ενημέρωσε ο γιατρός μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα συνέβαιναν έτσι τα πράγματα και θα είχαν αυτή την εξέλιξη, όμως, εφόσον ήμασταν καλά και οι δύο μετά από όλο αυτό, όλα ήταν εντάξει για μένα».

«Λυπάμαι πάρα πολύ για όλα αυτά τα γεγονότα που έχουν συμβεί και ελπίζω ότι μετά από όλα αυτά θα είναι δύσκολο να τολμήσει κάποιος να κάνει τέτοιου είδους σκέψεις και πράξεις» πρόσθεσε η ηθοποιός στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα και την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ. «Μου έχει συμβεί και μένα να δεχθώ αντίστοιχες συμπεριφορές».

«Kαταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει πολύς κόσμος που θα τον ενδιαφέρει να βλέπει σειρές ενώ ο πρωταγωνιστής έχει μπει στη φυλακή για τέτοιου είδους ζητήματα. Στεναχωριέμαι όμως πολύ για τους συναδέλφους οι οποίοι έπαιζαν σε αυτές τις σειρές και ίσως στερηθούν κάποια χρήματα από τα δικαιώματα που θα μπορούσαν να παίρνουν».

Όσον αφορά την απώλεια του πρώην συντρόφου της, Σάκη Μπουλά, η Αλεξάνδρα Ούστα παραδέχθηκε πως «ήθελα τον χρόνο μου για να πενθήσω. Νομίζω ότι κρατάω όλα τα καλά και θετικά πράγματα που πήρα και προχωράμε. Προσωπικά δεν με ενοχλεί που το όνομα μου συνοδεύεται από τον τίτλο «η τελευταία σύντροφος του Σάκη Μπουλά», αν και έχω κάνει πολλά πράγματα στη ζωή μου και έχουν συμβεί ακόμα περισσότερα από τότε. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που μπορεί να ιντριγκάρει κάποιον για να το κάνει αυτό το πράγμα. Πάντως έχει σταματήσει να με ενοχλεί πια».