Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα μίλησε ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Κάππας με αφορμή την παράσταση στην οποία και θα πρωταγωνιστήσει αυτή τη σεζόν στο θέατρο Αθηνά. Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στο κίνημα ΜeToo ενώ αποκάλυψε και γιατί αλλάζει κανάλι όταν βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση.

«Για κάποια πράγματα έπεσε από τα σύννεφα, για κάποια άλλα όχι τόσο πολύ. Σίγουρα στο θέατρο εισχωρούν προσωπικότητες που δεν ξέρω για ποιο λόγο τις ανεχόμαστε. Από τη στιγμή που δεν μπορεί το ίδιο το σύστημα να αποβάλλει κάτι τέτοιο, κάτι στραβό υπάρχει. Στο εξωτερικό αν υπάρχουν παραβατικές συμπεριφορές αποβάλλονται. Δηλαδή δεν ξαναδουλεύουν ή θα κάνουν μια, δυο δουλειές» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Κάππας. «Εδώ έχουμε ανθρώπους που δεν έχουν κάνει τίποτα, για μένα είναι σε ένα πολύ χαμηλό επίπεδο και τους βλέπεις ότι συνεχίζουν. Τους ανέχετε το σύστημα, ο κόσμος, οι δημοσιογράφοι».

«Προσωπικά έχω δεχθεί άσχημη συμπεριφορά και συνέχεια δεχόμαστε πυρά ως ηθοποιοί. Έτσι είναι το ελληνικό θέατρο» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο ηθοποιός στο Μεγάλο Κανάλι.

Παράλληλα, ο Κώστας Κάππας παραδέχθηκε πως «όταν βλέπω τον εαυτό μου στις επαναλήψεις, άλλες φορές μου αρέσει και άλλες όχι. Συνήθως πάντως δεν μου αρέσω η αλήθεια είναι. Αν με πετύχω στην τηλεόραση σίγουρα θα αλλάξω κανάλι».