Η Θεοφανία Παπαθωμά παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη με αφορμή την επιστροφή της παράστασης «Κάποτε στον Βόσπορο». Μέσα σε όλα, σύμφωνα και με το βίντεο του zappit.gr η πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για την οικογένεια, την επιμονή της μητέρας αλλά και την απιστία.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Θεοφανία Παπαθωμά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από το να στερηθείς το παιδί σου. Τώρα το λέω και μου ‘ρχεται να κλαίω. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος. Βέβαια υπάρχει πάντα η επιλογή. Από τη στιγμή δηλαδή που λες ότι δεν μπορείς να μεγαλώσεις ένα παιδί Εγώ, ας πούμε, δεν θα το έλεγα ποτέ! Κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη δεν θα έλεγα ποτέ πως δεν μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί ή θα το αφήσω κάπου αλλού για να κάνω κάτι άλλο. Θα έβρισκα έναν τρόπο, θα έκοβα τον λαιμό μου και θα το μεγάλωνα. Παιδί δεν θα άφηνα ποτέ πουθενά».

«Σε μια οικογένεια ο καθένας έχει τον ρόλο του και το μυστικό της επιτυχίας είναι να ξέρεις ποιος είναι αυτός ο ρόλος και να τον υπηρετείς σωστά. Ο άνδρας δεν μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Μπαίνει στη μοίρα που του αναλογεί» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η γνωστή ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

Παράλληλα, η Θεοφανία Παπαθωμά έθιξε και το κεφάλαιο της απιστίας.


Θεοφανία Παπαθωμά: "Το θέμα της απιστίας αφορά αυτόν που την κάνει, όχι τον άλλον"