Το 11ο Micro μ Festival
επιστρέφει στην Πάτρα το Σάββατο 9/10!

15 ταινίες μικρού μήκους Ελλήνων δημιουργών διαγωνίζονται
για το μεγάλο βραβείο!  

Για ενδέκατη χρονιά το International Micro μ Festival δίνει ραντεβού με το κοινό του. Το αγαπημένο κινηματογραφικό φεστιβάλ που διεξάγεται ζωντανά και ταυτόχρονα σε αρκετές Ελληνικές πόλεις και στο Παρίσι επιστρέφει με ασφάλεια στις αίθουσες και συναντά τους θεατές από τις 7 ως τις 10 Οκτωβρίου απ’ άκρη σε άκρη της Ελλάδος και στο Παρίσι προσφέροντας τους τη γνωστή του ανεπανάληπτη κινηματογραφική εμπειρία. 

Η κεντρική εκδήλωση του IMμF 2021, το“ζωντανό” ελληνικό διαγωνιστικό μέρος του,θα προβληθεί το Σάββατο 9 Οκτωβρίου ταυτόχρονα στις 9 πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού προσκαλώντας το κοινό να παρακολουθήσει τις 15 ταινίες μικρού μήκους και να ψηφίσει την αγαπημένη του.

Τις υπόλοιπες ημέρες οι θεατές στις περισσότερες πόλεις θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και να επιλέξουν για πρώτη φορά την αγαπημένη τους Σπουδαστική Ελληνική ταινία στο πρωτοεμφανιζόμενο στο Microμ σπουδαστικό διαγωνιστικό και  φυσικά τις Ευρωπαϊκές “μικρές” ταινίες πρώτης προβολής στην Ελλάδα στο καθιερωμένο διεθνές μέρος του φεστιβάλ.

Τα Βραβεία που θα δοθούν στους νικητές του Διαγωνιστικού και του Σπουδαστικού θα είναι συνολικής αξίας άνω των 4.000 και σαν στόχο έχουν να διευκολύνουν τις επόμενες  παραγωγές των κινηματογραφιστών που θα αναδειχτούν μέσω της ψηφοφορίας του κοινού.  Πιο συγκεκριμένα:

Η αγαπημένη ταινία του Micro μ για το 2021 θα λάβει:

Το Ποσό των 1.000 € από την διοργανώτρια αρχή

Δικαίωμα ενοικίασης εξοπλισμού και υπηρεσίες Post Production για την επόμενη παραγωγή του σκηνοθέτη αξίας 1.000 € από την εταιρεία RGB studios

Η δεύτερη αγαπημένη ταινία

Ένα kit mirrorless φωτογραφικής μηχανής Nikon Z 50 + 16-50mm VR, προσφορά της  Δ. &Ι.ΔαμκαλίδηςΑ.Ε.

Η τρίτη Αγαπημένη ταινία

υπηρεσίες για DCP mastering αξίας 500 € προσφορά της εταιρίας VIDEOPRESS

Και Η Αγαπημένη Σπουδαστική Ταινία 

Δικαίωμα ενοικίασης εξοπλισμού και υπηρεσίες Post Production για την επόμενη παραγωγή του σκηνοθέτη αξίας 500€ από την εταιρεία RGB studios

INFO

Πρόγραμμα Φεστιβάλ

Διαγωνιστικό Μέρος :  9/10 – 18:30 (Ώρα Ελλάδος)

Γενική Είσοδος: 8€

Αθήνα CineΤριανόν Κοδριγκτώνος 21, Αθήνα

Θεσσαλονίκη Θέατρο Σοφούλη Τραπεζούντος 5, Καλαμαριά

Ρόδος Δημοτικό Θέατρο Ρόδου Ιερού Λόχου 4, Ρόδος        

Βέροια Κινηματογράφος ΣΤΑΡ Μητροπόλεως 57, Βέροια

Ξάνθη Λαογραφικό Μουσείο Φ.Ε.Ξ. Αντίκα 7, Ξάνθη

Πάτρα Κινηματογράφος Πάνθεον Λεωφ.  Γούναρη 34, Πάτρα

Πτολεμαΐδα Πνευματικό Κέντρο Περγάμου 62-66

Ρέθυμνο  Σημείο Πατριάρχου Αθηναγόρα 17

Παρίσι Centre Culturel Irlandais 5, rue des Irlandais - 75005 Paris

* Οι τιμές των εισιτηρίων παρουσιάζουν μικρή απόκλιση ανά πόλη. Λεπτομέρειες θα βρείτεστο site του Micro μ ή τηλεφωνικά από τα ταμεία των χώρων.

** Στο Παρίσι η είσοδος είναι ελεύθερη.