Την 6η θέση στην γενική κατάταξη κατέλαβε ο σύλλογος Αστραπή Πατρών ανάμεσα σε 80 συλλόγους από όλη την Ευρώπη στο Albanian Open Youth 2021.

Αναλυτικά:

Η Διαμαντοπούλου Ελένη-Ιωάννα έπειτα από 4 αγώνες κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία -44kg Cadets χάνοντας στον τελικό από μια πιο μεγαλύτερη και έμπειρη Ιταμή αθλήτρια.
Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Διαμαντοπούλου Παναγιώτα στην κατηγορία -27kg Kids έπειτα από 2 αγώνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι και στους δύο αγώνες κέρδισε με 30 πόντους διαφορά.
Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Πανταζόπουλος Ανδρέας στην κατηγορία -30kg Kids.
Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Φαλιέρης Βασίλης στην κατηγορία -40kg Kids.
Πολύ καλές εμφανίσεις είχαμε και από τους υπόλοιπους αθλητές: Παναγόπουλο Απόστολο, Πάντου Δέσποινα, Οκτάρα Μαρία, Οκτάρα Χαρά, Μπακλέση Βασιλική, Πάντου Ελένη, Καρνέζη Νικόλαο, Σωτηρόπουλο Μιχαήλ-Άγγελο και Μποντίνη Κυριάκο οι οποίοι δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο χάνοντας έναν αγώνα πριν τα μετάλλια ή και κάποιοι στον πρώτα αγώνα.

Σημαντική επιτυχία για τον σύλλογο καθώς τα μετάλλια των μικρών αθλητών αποδεικνύουν την καλή δουλειά που γίνεται και στους μικρούς αθλητές.

Στόχος της συμμετοχής του συλλόγου σε αυτό το τουρνουά ήταν οι πολύτιμες εμπειρίες ενόψει του πανελληνίου πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί τέλος Οκτωβρίου στη Χαλκίδα.