Υπάρχουν αυτοί που απολαμβάνουν το κρύο κι αυτοί που δεν το αντέχουν.

Υπάρχουν μάλιστα ζώδια που απολαμβάνουν να παρακολουθούν τις άσχημες καιρικές συνθήκες και τα ακραία καιρικά φαινόμενα από την θαλπωρή του σπιτιού τους.

Οι Καρκίνοι, οι Ταύροι και οι Ζυγοί για παράδειγμα είναι μερικά από τα ζώδια που θα προσαρμοστούν πολύ εύκολα στην αλλαγή του καιρού, ενώ για ορισμένους από αυτούς, η χαμηλή θερμοκρασία ακούγεται σαν παραδεισένια κατάσταση, σε σύγκριση με τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού.

Υπάρχουν όμως και τρία ζώδια που μετά βίας βγάζουν το χειμώνα

Δίδυμος
Εκπρόσωποι του καλοκαιριού, τα ζώδια των διδύμων δεν εκτιμούν καθόλου τη βροχή και το κρύο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα έκαναν ό, τι περνά από το χέρι τους για να αντιμετωπίσουν την κακοκαιρία και να μην μείνουν μέσα. Θα ταλαιπωρηθούν από την κακοκαιρία που τους ρίχνει τη διάθεση, όμως κάλλιο με παρέα γύρω από το τζάκι, παρά μόνοι να να κοιτάζουν τη βροχή πίσω από το τζάμι.

Λέων
Οι Λέοντες δεν είναι ζώδια που θα προνοήσουν για τον καιρό. Εκείνο που τους ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να περιβάλλονται από καλούς φίλους και ευχάριστη παρέα. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως αν δεν υπάρξει ανάμεσά στους φίλους κάποιος να φροντίσει ώστε να πάρουν μαζί τους ομπρέλα ή κάτι ζεστό να ντυθούν, πιθανότατα να τους δείτε με κοντομάνικο μες στο καταχείμωνο.

Ιχθύες
Τα ζώδια των Ιχθύων θα προτιμούσαν να περάσουν ολόκληρο το χειμώνα ή τουλάχιστον τις ημέρες που η κακοκαιρία είναι έντονη, στο κρεβάτι. Δεν είναι λάτρεις του κρύου και θα προτιμούσαν να αναβάλουν κάθε τους δραστηριότητα και υποχρέωση ώσπου να έρθει και πάλι η άνοιξη. Προφανώς και θα σηκωθούν για τη δουλειά, όμως στο μυαλό τους θα έχουν πάντα την ώρα που θα επιστρέψουν να χουχουλιάσουν κάτω από τα σκεπάσματα.