Συστατικά

1 φλιτζάνι αμύγδαλα
1 φλιτζάνι χουρμάδες, καθαρισμένους
4 κουτ. της σούπας χυμό λεμονιού
1/3 του φλιτζανιού καρύδα τριμμένη

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, σε ένα μίξερ προσθέτεις τα αμύγδαλα και τους χουρμάδες. Χτυπάς πολύ καλά σε μέτρια ένταση.
Προσθέτεις σταδιακά το χυμό λεμονιού και ενώνεις τα υλικά σου.
Σε ένα μπολ, αδειάζεις την τριμμένη καρύδα. Φοράς τα γαντάκια σου, πλάθεις μικρές μπαλίτσες και τις περνάς από την καρύδα.
Τις αφήνεις σε θερμοκρασία δωματίου και τις απολαμβάνεις.

Πηγή: tlife.gr