Νέες προκλήσεις για μικρούς και μεγάλους φέρνει το έβδομο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ των My market! Μία ακόμη αισιόδοξη και φρέσκια έκδοση, με πλούσια θεματολογία βασισμένη στην ομώνυμη πλατφόρμα φροντίδας των My market. Το νέο τεύχος μας προσκαλεί να απολαύσουμε τα δώρα του φθινοπώρου και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, αποκτώντας νέες συνήθειες, ώστε να νιώσουμε μεγαλύτερη ευεξία και δύναμη για νέες περιπέτειες!

Αν έχουμε μάθει κάτι από τις περιπέτειες των τελευταίων χρόνων, είναι να επιμένουμε, να βοηθάμε, να ελπίζουμε, να ξαναρχίζουμε από την αρχή και η θεματολογία του φθινοπωρινού μας τεύχους είναι γεμάτη με ενότητες που θα μας ξεσηκώσουν για μια σεζόν γεμάτη νέες προοπτικές και εμπειρίες! Στις σελίδες του θα βρούμε συνταγές για υπέροχες σούπες και διαφορετικά smoothies, έξυπνα τρικ διατροφής για να μπούμε πάλι σε φόρμα, χρήσιμα tips για φυτά εσωτερικού χώρου, συμβουλές για να απολαύσουμε σωστά το κρασί μας. Παράλληλα, ενημερωνόμαστε για τα οφέλη του ποδηλάτου στη ζωή μας και άλλα πολλά θέματα που θα μας φτιάξουν τη διάθεση!!

Το περιοδικό διατίθεται σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων My market αλλά και στο e-shop στη συμβολική τιμή των 0,40€, που προσφέρονται για καλό σκοπό μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας των My market, με τίτλο +πράττω.

Ας υποδεχτούμε, λοιπόν το φθινόπωρο πιο δυνατοί και αισιόδοξοι, με διάθεση να μάθουμε και να βελτιωθούμε, έτοιμοι να ζήσουμε καλύτερα, όλοι μαζί, σε αρμονία με τους γύρω μας, τη φύση και τον πλανήτη.