Από τέλος Δεκεμβρίου, και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων θα ακολουθήσει μια σειρά θεματικών μονόπρακτων με τίτλο Talking Heads που βασίζονται σε συνομιλίες του Θανάση Λάλα με πρόσωπα που κατάφεραν, ζώντας και δημιουργώντας, να κερδίσουν τον χρόνο! Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, Χάρολντ Πίντερ, Πήτερ Μπρουκ, Πίνα Μπάους, Αριαν Μνιούσκιν, Αρθούρ Μίλλερ, Ντέιβιντ Μάμετ, Σαν Σέπαρτ, Αντριου Λόιντ Βέμπερ...

Λίγα λόγια για το έργο
Πώς βρίσκεις τον δρόμο σου; Υπάρχει ταλέντο; Τι είναι το ταλέντο; Πόσο μπορεί το περιβάλλον να σε κάνει δημιουργό; Ο δημιουργός γεννιέται ή γίνεται; Πόσο καθοριστικό είναι το χέρι της Τύχης στην δημιουργία; Τα ατυχήματα μπορούν να γίνουν η Τύχη σου; Το λάθος είναι υπεράνω της Τέχνης; Οι επιρροές ή οι επιλογές είναι κυρίαρχες στο προσωπικό μας χάρτη; Τι κάνει το καλό, μεγάλο, και το μεγάλο, μύθο; Υπάρχουν στιγμές που ένας δημιουργός ακουμπάει τις φτέρνες του θεού; Σε τι διαφέρει η πρόβα ή από την παράσταση; Πώς ένας δημιουργός βρίσκει την υπογραφή του; Πώς ένα έργο τέχνης κερδίζει την μάχη του χρόνου; Είναι μιας μορφής αιωνιότητα η δημιουργία; Ποιο είναι το πιο ενδιαφέρον πράγμα που είδαν τα μάτια και τα αυτιά σας; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που ορίσαν αυτές τις συνομιλίες και αποστείλουν το περιεχόμενο των μονόπρακτων που παρουσιάζονται!

Το πρώτο μονόπρακτό που θα παρουσιαστεί θα αφορά τον σπουδαίο σκηνοθέτη και σεναριογράφο Ίνγκμαρ Μπέργκμαν «Στιγμές από μια Ζωή». Στον ρόλο του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν ο Κωσταντίνος Τζούμας.


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο: Θανάσης Λάλας
Σκηνοθεσία: Ελένη Σκότη
Σκηνικός χώρος, επιμέλεια ήχου: Ομάδα Νάμα, Θανάσης Λάλας

ΠΑΙΖΕΙ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ
Κωνσταντίνος Τζούμας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Πρεμιέρα: τέλος Δεκεμβρίου 2021
Ημέρες Παραστάσεων: Δευτέρα & Τρίτη