Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Κυριακής με έναν 39χρονο άνδρα να πέφτει νεκρός από τα πυρά αγνώστου που του έστησε καρτέρι θανάτου στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ο 39χρονος που πυροβολήθηκε σε κεφάλι και κοιλιά σε καφετέρια στον Άγιο Παντελεήμονα, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου στη συνέχεια, δυστυχώς, υπέκυψε στα τραύματά του.

Το θύμα φέρεται ότι καθόταν σε ένα τραπεζάκι στο εξωτερικό του καταστήματος, όταν το προσέγγισαν δύο άτομα και ο ένας έβγαλε πιστόλι και το σκότωσε.

Ο τρόπος που έδρασαν οι εκτελεστές – ψύχραιμα, σε κεντρικό σημείο και μπροστά σε αρκετούς μάρτυρες- οδηγεί τις Αρχές στο συμπέρασμα πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, ο 39χρονος πυροβολήθηκε τρεις φορές στο κεφάλι και μια στην κοιλιά, γεγονός που δείχνει πως οι δράστες τον ήθελαν νεκρό.

Ποιος ήταν ο 39χρονος
Η Αστυνομία «χτενίζει» το κέντρο της Αθήνας – και όχι μόνο – για να εντοπίσει τον δράστη της επίθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που πυροβολήθηκε κατάγεται από την Αλβανία.

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, το θύμα ήταν ιδιοκτήτης νυχτερινού καταστήματος και ήταν γνωστός στις Αρχές για άλλες υποθέσεις στο παρελθόν.

Η δολοφονία σημειώθηκε σε μια αρκετά πολυσύχναστη περιοχή, έξω από καφετέρια την ώρα που υπήρχε αρκετός κόσμος γύρω από το σημείο της επίθεσης. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έχουν δει τον δράστη στην προσπάθεια της διαφυγής του αρκετοί πολίτες, που ήδη έχουν δώσει καταθέσεις στις Αρχές.