Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε η Κλέλια Ρένεση το μεσημέρι του Σαββάτου με αφορμή τη συνέχιση της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Η όμορφη ηθοποιός προχώρησε σε μια τρυφερή εξομολόγηση για την κορούλα της ενώ αποκάλυψε πως μέχρι πριν από κάποια χρόνια δεν ήθελε να αποκτήσει παιδιά.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Κλέλια Ρένεση σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Δεν ήξερα πώς γίνεται αυτό το κόλπο, δεν είχα οικειότητα με αυτή την κατάσταση ούτε δίπλα μου ανθρώπους που μεγάλωναν πολλά παιδιά. Ήξερα ότι είχαν τελειώσει μέσα μου κάποια δεδομένα. Ήξερα ότι ένα παιδί θα μου προσφέρει πράγματα και θα μου ανοίξει την καρδιά και το μυαλό. Θα μάθω να αγαπάω με τον τρόπο που ήθελα εγώ. Μέχρι τότε, δεν τα είχα καταφέρει να το μάθω».

«Η κόρη μου έχει δικό της γίγνεσθαι, μία δική της φιλοσοφία από την ώρα που γεννήθηκε» πρόσθεσε τρυφερά η ηθοποιός στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha. «Της λέω να πάει στο δωμάτιό της και μου απαντά να πάω εγώ. Τι θα γίνει στην εφηβεία δεν ξέρω… Ενώ είναι εξαντλητικό για μένα να βάζω όρια, προσπαθώ να της το μάθω».

«Η αποστολή μου είναι να καταλάβω και να δω ποια είναι τα δικά της μαγικά κόλπα, ώστε να μην τη γεμίσω με σκουπιδαριό από άλλα δικά μου».