Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου και την κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα». Αφορμή στάθηκε η νέα εκπομπή που ο γοητευτικός ηθοποιός ετοιμάζει προσεχώς στο MEGA.

Όπου μου δώσουν την ευκαιρία να δοκιμάσω πράγματα, υποδυόμενος ένα ρόλο, θα το κάνω», δήλωσε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης επισημαίνοντας ωστόσο το εξής. «Οι πόρτες όσο εύκολα ανοίγουν τόσο εύκολα κλείνουν, αν δεν υπάρχει ουσία και κυρίως δουλειά. Όταν ξεκίνησα ήμουν πολύ αφοσιωμένος στους στόχους μου. Έκανα σκαμπανεβάσματα κυρίως μέσα μου και πάλευα με τον εαυτό μου», πρόσθεσε.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός ξεκαθάρισε πως «η προσωπική μου ζωή είναι καλά φυλαγμένη. Για την προσωπική μου ζωή δεν μοιράζομαι πράγματα, πράγματα που δεν αφορούν. Για ένα έρωτα έχω αλλάξει μέχρι χώρα. Έχω ζήσει την αλλαγή λόγω μιας σχέσης».

Ο ίδιος δήλωσε πολύ ευχαριστημένος που επιστρέφει στο MEGA, από εκεί που ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, την τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε, θα πειραματιστεί σε έναν νέο ρόλο για πρώτη φορά. Αυτόν του παρουσιαστή. Το όνομα της εκπομπής θα είναι «Night Out» και τα γυρίσματα θα είναι εξωτερικά.

Το concept της εκπομπής τον θέλει να παίρνει συνεντεύξεις από τους καλεσμένους τους, ωστόσο όχι «φυσιολογικά» αφού θα υπάρχουν πολλές δοκιμασίες και μεταμφιέσεις. Μαζί του θα είναι η Μαργαρίτα Δρούτσα, όπου μαζί θα φτιάχνουν και τις δοκιμασίες που θα περνάει ο κάθε καλεσμένος. Η παραγωγή είναι της «Make It Productions» του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλη Νικολάου.