Στο Open Weekend μίλησε ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, για την παράσταση που ανέβασε στις φυλακές Τριπόλεως, υποδυόμενος τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

Ο δικηγόρος εξηγούσε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει την συνείδηση του αθώου κι ότι θα στραφούν στα ευρωπαϊκά δικαστήρια για να ζητηθεί αποζημίωση, αφού δεν ακούστηκε η άποψή του για όσα κατηγορείται. Στην πορεία της κουβέντας ο Δημήτρης Μηλιόγλου τον διέκοψε για να του κάνει μια ερώτηση κι αυτό προκάλεσε την έκρηξη του δικηγόρου: «Μην με διακόπτετε. Θα πρέπει να ακούτε την άποψή μου. Με καλέσατε να μιλήσω. Μην είστε ανάγωγος. Αν έχετε άλλα θέματα μην με καλείτε. Δεν σας βλέπω, με ποιον μιλώ; Δεν ξέρω τι ηλικία και τι αγωγή έχετε, αλλά μην με διακόπτετε. Δεν σημαίνει τίποτα ένας δημοσιογράφος να καλύπτει έναν Κούγια.

Η αγωγή του ανθρώπου είναι ίδια, ό,τι επάγγελμα και να κάνει. Μην με διακόπτετε, έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Μου ζητήσατε να διευκρινίσω κάποια πράγματα και σας έκανα την τιμή να παρουσιαστώ. Όλη τη βδομάδα με παίρνει η συνεργάτης σας και με διακόπτετε;».

Ο δημοσιογράφος του απάντησε: «Να κάνουμε διάλογο γιατί έχουμε και ερωτήματα. Δημήτρης Μηλιόγλου, 43 ετών, δημοσιογράφος. Για την αγωγή μου αφήστε με να γνωρίζω καλύτερα», με την συζήτηση να καταλήγει ξανά σε ήρεμους τόνους.