Συνεχίζεται η καμπάνια για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής κακοποίησης «Μένει Μυστικό» την οποία πραγματοποιούν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το «Χαμόγελο του Παιδιού». Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος, προτρέπει ακόμα μία φορά τον καθέναν από εμάς, να στηρίξει την προσπάθεια για την πρόληψη και την έγκαιρη αντιμετώπιση της κοινωνικής αυτής μάστιγας, αφού μόνο με τη φωνή όλων μας δε θα  «Μείνει άλλο Μυστικό» η φρίκη που βιώνουν τα παιδιά.

Το Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» του «Χαμόγελου του Παιδιού», θα βρίσκεται τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021 στο Χώρο Λιμενικού του Αιγίου, ενώ την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου  2021 θα είναι στην Πλατεία Γεωργίου Α΄ στην Πάτρα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Αίγιο και στην Πάτρα, γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πλούσιες ψυχοπαιδαγωγικές δράσεις, δημιουργικά παιχνίδια, κόμβους ενημέρωσης για την πρόληψη και την έγκαιρη αντιμετώπιση της κοινωνικής μάστιγας της παιδικής κακοποίησης .

 Προκειμένου να μετέχει το κοινό και οι σχολικές μονάδες στις δράσεις του Κινητού Εργαστηρίου «Οδυσσέας» στην Π.Ε. Αχαΐας, θα πρέπει να προηγηθεί εγγραφή στις παρακάτω φόρμες:

Για το κοινό:

Η εγγραφή για σχολικές μονάδες γίνεται στον σύνδεσμο:  forms.gle/4MWCVh88ChyXbZZD6

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το 2610 332 499 ή να στέλνουν e-mail στο [email protected].