Το πρωί της Πέμπτης μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου. Ο γνωστός χορογράφος αναφέρθηκε τόσο στο GNTM όσο και στο νέο κύκλο του GNTM!

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Τάσος Ξιαρχό σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το GNTM αλλάζει ζωές! Μπορεί να έχει ένας άνθρωπος τη μια μέρα ένα ευρώ στην τσέπη και την άλλη να έχει χιλιάδες ευρώ και καριέρα. Τα παιδιά πρέπει να ξυπνήσουν και να καταλάβουν ότι αυτό που κάνουν είναι σοβαρό αλλά για εμάς καλύτερα να μην ξυπνάνε για να γελάμε»!

«Στην τελευταία φωτογράφιση δεν ήταν κανείς καλός, έβγαλαν τυχαία κάποια πράγματα επειδή είχαν όμορφα προφίλ. Δεν θεωρώ πάντως ότι είναι μια καλή χρονιά για το GNTM» πρόσθεσε ο χορογράφος στην πρωινή εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

«Φυσικά και έχει ξεκινήσει το J2US! Δηλαδή η πρώην μου δουλειά που με απέλυσαν… Όχι, μωρέ, δεν με απέλυσαν απλά ο Κοκλώνης κάνει πάντα ωραία updates και προσπαθεί με τον δικό του τρόπο να φέρει κόσμο από τα παλιά στα καινούργια».