Δύο τουλάχιστον αναμένονται να είναι οι υποψήφιοι για τις αρχαιρεσίες που είναι να γίνουν στις 24 Οκτωβρίου για τη νομαρχιακή κομματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η δεύτερη υποψηφιότητα μετά από αυτή του Αντώνη Κουνάβη θα είναι η υποψηφιότητα που θα κατατεθεί μέσα στις επόμενες ώρες από τον περιφερειακό σύμβουλο και βοηθό περιφερειάρχη, τον Νίκο Κατσουγκράκη.

Ο Νίκος Κατσουγκράκης είναι για χρόνια στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και έχει σημαντική δράση στους κομματικούς χώρους της Νέας Δημοκρατίας. Από εκεί και πέρα μέσα στις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει αν ο Μάκης Κατσιγιάννης δηλώσει τελικά υποψηφιότητα.

Ο πρώην δήμαρχος Παραλίας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΟΣΕ βρίσκεται σε συνεχείς επαφές και συζητήσεις για το θέμα, αλλά ακόμα δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων λήγει την Παρασκευή. 

Σημειώνουμε ότι ο δικηγόρος Κώστας Κανελλάκης που θεωρείται άτομο του στενού περιβάλλοντος του Μιχάλη Μπεκίρη, αλλά και του απερχόμενου προέδρου της κομματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα, Ανδρέα Μαζαράκη, δεν θα προχωρήσει τελικά στην κατάθεση υποψηφιότητας, προκειμένου να μην ανέβει η πόλωση εσωκομματικά.