Εξώδικο στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ για την εθνική περιουσία. Διαταγές στη ΓΑΔΑ εν μέσω πανδημίας για «διαγραφή προστίμων για μη χρήση μάσκας».

Μπορεί οι «Αυτόχθονες Έλληνες» να έκαναν δυναμική εμφάνιση τον τελευταίο ένα μήνα λόγω του μεγάλου αντιεμβολιαστικού κινήματος όμως η δράση τους έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, όπως αποκαλύπτει σήμερα το protothema.gr. Οι ίδιοι δηλώνουν πως «δεν έχουμε επικεφαλής» όμως φαίνεται πως υπάρχει μία συγκεκριμένη ομάδα ατόμων που «κινεί τα νήματα» και φαίνεται πως προσπαθούν να λειτουργήσουν στα πρότυπα του κόμματος «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα, όπως αναφέρει το protothema.gr

Τα εξώδικα

Στις 11 Αυγούστου του 2020 οι «Αυτόχθονες Έλληνες», όπως αποκαλύπτει σήμερα το protothema.gr, έστειλαν το πρώτο τους εξώδικο στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Σε αυτό ανέφεραν πως… ανακαλούσαν την πληρεξουσιότητα που… είχαν χορηγήσει «στη Νομοθετική, στην Εκτελεστική και στην Δικαστική Λειτουργία του Κράτος για να διαχειρίζονται για λογαριασμό μας την εθνική ακίνητη περιουσία της χώρας μας και τα παράγωγα αυτής». Μάλιστα, στο εξώδικο επισύναψαν και έγγραφα τα οποία απευθύνονταν την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου, στον Υπουργό Οικονομικών και ούτω καθεξής!

Ταυτόχρονα, σε άλλο έγγραφο, στις 27 Οκτωβρίου του 2020 είχαν στείλει και άλλο εξώδικο στον αρχηγό της ΕΛΑΣ, στον οποίο… ξεκαθάρισαν πως «ρητά δηλώνουμε ότι από σήμερα ως κύριοι ιδιοκτήτες αναλαμβάνουμε όλοι και χωριστάς ο κάθε ένας από εμάς την διαχείριση της εξ αδιαιρέτου Εθνικής περιουσίας μας. Από σήμερα στην διαχείριση της εξ αδιαιρέτου Εθνικής Περιουσίας ως κύριοι Ιδιοκτήτες μαζί με εσάς συμμετέχουμε και εμείς ως συνδιαχειριστές. Πιο συγκεκριμένα, οποιονδήποτε νόμο ή πράξη ψηφίσετε ή υπογράψετε στο εξής όπου θα έχει ως αντικείμενου την κοινή Εθνική Περιουσία ή επηρεάζει τα ατομικά μας συμφέροντας με οποιονδήποτε τρόπο ρητά σας δηλώνουμε ότι η πράξη αυτή χωρίς να φέρει και την δική μας έγγραφη έγκριση, με την υπογραφή μας, είναι άκυρη και παράνομη και έτσι θα καταγγέλλεται τόσο στους ενδιαφερόμενους όσο και στις αρμόδιες Αρχές, εγχώριες ή παγκόσμιες».

Σε άλλο έγγραφο που έστειλαν σε αστυνομικές υπηρεσίες ο υπογράφων αναφέρει πως είναι «θεματοφύλαξ τριαδικός, νομοθέτης, εκτελεστής, δικαστής» και εξέφρασε το θέμα της «απάτης της πανδημίας του κορωνοϊού». Τα όσα αναφέρει στο έγγραφο που έστειλε σε πολλές αστυνομικές υπηρεσίες είναι… ανατριχιαστικά, καθώς γίνεται λόγος για «υποτιθέμενα κρούσματα» στο… δικαστήριο που τονίζει πως εκπροσωπεί (!). «Είναι επιτακτική η ανάγκη της διεξαγωγής δειγματοληπτικών ελέγχων σχετικά με την πιστοποίηση των υποτιθέμενων κρουσμάτων και ο συγκριτικός εργαστηριακός έλεγχος μεταξύ των για την ταυτοποίηση του ιού από ανεξάρτητες ερευνητικές πηγές. Επιβάλλεται η προστασία του πληθυσμού από την απαγόρευση επαγγελματικής και κάθε δραστηριότητας δια την διασφάλιση της διαβίωσης των πολιτών, αφού τα υποτιθέμενα κρούσματα δεν συνιστούν πανδημία ούτε καν επιδημία, είναι ελάχιστα και ασήμαντα ανεπίδεκτα στατιστικής εκτίμησης και συνεπώς ανάξια λόγου», επισημαίνεται στο έγγραφο που εστάλη πριν από ένα χρόνο σε αρκετές αστυνομικές υπηρεσίες.

Επιπρόσθετα, στο ίδιο έγγραφο ο… δικαστής κάνει λόγο για τις διαταγές και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου της Πολιτικής προστασίας που αφορούσαν τον κορωνοϊό και τις χαρακτηρίζει ως «εσφαλμένες για ιατρικούς, ψυχολογικούς, ουσιαστικούς, τυπικούς και νομικούς λόγους», ενώ τονίζει ακόμη πως «σύμφωνα με την ιατρική επιστήμη του Ιπποκράτη ενάντια στην κτηνιατρική μέθοδο που προτείνουν κερδοσκόπου επίορκοι έκπτωτοι και αναξιόπιστοι ψευδοεπιστήμονες διαπλεκόμενοι με τις φαρμακευτικές εμπορικές εταιρείες και ως εκ τούτου ακατάλληλες δια την προστασία της Δημόσιας υγείας και του Έθνους των Ελλήνων».

Οι εμπλοκές και οι διαμάχες

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr μία ομάδα που αποκαλούταν «Αυτόχθονες Έλληνες» είχε ως επικεφαλής έναν άνδρα, τον οποίο προσέγγισε ένα άτομο που παλιότερα ήταν κοντά στις τάξεις των οπαδών του Αρτέμη Σώρρα. Ο συγκεκριμένος άτυπος επικεφαλής έγινε φίλος με τον άνδρα που τον προσέγγισε και του ανέφερε πως ο τίτλος «Αυτόχθονες Έλληνες» είναι αρκετά καλός. Στη συνέχεια τα δύο άτομα τα «έσπασαν» και ο τελευταίος οικειοποιήθηκε τον όρο «Αυτόχθονες Έλληνες» φτιάχνοντας το… διαδικτυακό κίνημα που πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις λόγω του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. Ο συγκεκριμένος άνδρας φαίνεται πως είναι αρκετά… επιθετικός όσον αφορά το εμβόλιο ενώ επιτίθεται σχεδόν καθημερινά στους λογαριασμούς του στα ΜΜΕ.

Η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Τέσσερις ιστοσελίδες, τέσσερα προφίλ στo Facebook και δυο λογαριασμοί στο Twitter, είναι τα πρωτα αποτελέσματα της έρευνας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατά την οποια εντοπίστηκαν ενοχοποιητικά στοιχεια για αδικήματα όπως διασπορά ψευδών ειδήσεων, διέγερση σε ανυπακοή και απόπειρα απάτης.

Οι δύο δικογραφίες που σχηματίστηκαν (η μία για τις ιστοσελίδες και η άλλη για τα προφίλ στα social media) υπεβλήθησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών η οποία διέταξε διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και περαιτέρω διερεύνηση των υποθέσεων. Οι τέσσερις ιστοσελίδες ειναι: Αυτοχθονες ιθαγενεις Ελληνες, Brighteon.com, Runble.com, Ugetube.