Για πρώτη φορά μετά τη φριχτή επίθεση με βιτριόλι σήμερα η Ιωάννα Παλιοσπύρου, το θύμα, βλέπει τον θύτη, την Εφη Κακαράντζουλα.

Η Ιωάννα έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στις 09:00 ακριβώς όπου συνεχίζεται η δίκη για την σοκαριστική επίθεση με βιτιόλι που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Στις 09:13 βρέθηκε στον χώρο για πρώτη φορά και η δράστις μπαίνοντας από την πίσω πόρτα φορώντας χειροπέδες.

Την στιγμή εκείνη, οι συνήγοροι της Ιωάννας και η μητέρα της την πλησίασαν ενημερώνοντάς την πως η κατηγορούμενη βρίσκεται στο κτήριο των δικαστηρίων. «Μην νιώσεις άσχημα αν συγκινηθείς ...είναι ανθρώπινο» της είπαν χαρακτηριστικά.

Πλέον στην αίθουσα του δικαστηρίου έχει μπει η Έφη Κακαράντζουλα και επικρατεί ηρεμία μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία.

Η κατηγορούμενη κάθισε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων και όχι στο εδώλιο, ενώ η πρώτη αντίδραση της Ιωάννας ήταν να την κοιτάζει επίμονα. Η κατηγορούμενη περιστοιχίζεται από αστυνομικούς.

Έξω από το δικαστήριο ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους δήλωσε πως «εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να ζητήσουμε από το δικαστήριο να καλέσει κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους οι οποίοι είχαν συνομιλίες με την κατηγορούμενη, να δούμε περί τίνος πρόκειται. Αυτό θα το κάνουμε όταν θα τελειώνουν οι μάρτυρες του κατηγορητηρίου».