Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη ο Χρήστος Δάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε για τη δήλωσή του που παρεξηγήθηκε, αλλά και για τις φιλίες που έχασε, λόγω του ότι λέει πάντα ανοικτά την άποψή του.

Μια δήλωσή σας για το εμβόλιο παρεξηγήθηκε;

Δυστυχώς τα social media αποκάλυψαν αυτό που είμαστε σαν λαός. Αν κάποιος θέλει να παρερμηνεύσει και να διαβάσει τα πράγματα έτσι όπως εκείνος θέλει, αυτός έχει το πρόβλημα. Εγώ είμαι υπέρ του εμβολιασμού, αλλά δεν είμαι από αυτούς που βγάζουν φωτογραφίες ότι να εμβολιάστηκα, κοιτάξτε με. Είναι αστείο. Υπήρξε ένας ρατσισμός κατά των ανεμβολίαστων και ένας ρατσισμός κατά των εμβολιασμένων. Εγώ μπήκα στη μέση και είπα ότι καθενός είναι δικαίωμά του, γιατί έχει να κάνει με τη δική του υγεία.

Αυτό το πράγμα μπορεί να γυρίσει σε έναν τεράστιο ρατσισμό και ομολογουμένως έχουμε γίνει ρατσιστές. Ή ήμασταν ρατσιστές και δεν το ξέραμε. Τάχθηκα υπέρ τωω ανεμβολίαστων, όσον αφορά το δικαίωμά τους αν θα εμβολιαστούν ή όχι. Εγώ προσωπικά και το ξεκαθάρισα, έχω κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, τώρα έκανα και την τρίτη. Τα social media είναι φασισμός και όχι δημοκρατία.

Το γεγονός ότι πάντα λέτε τη γνώμη σας, σας στοίχισε στην καριέρα σας;

Ναι, μου στοίχισε πάρα πολύ. Έχω χάσει χορηγίες, συμβόλαια και πολλά εξαιτίας αυτού. Μου έχει στοιχίσει και προσωπικές, φιλικές σχέσεις που δεν το περίμενα. Υπάρχουν άνθρωποι που μου έκοψαν την καλημέρα, επειδή κατά τη γνώμη τους λέω μα…ες. Ζούσε σε μια χώρα που απαξιώνει τους πάντες, υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι του θεάματος που χρόνια παλεύουν να αποδείξουν τι είναι. Αν έχουν ταλέντο.

Σκοπεύετε να κρατάτε πιο στρογγυλεμένη στάση στα social media;

Αυτός που είναι συμφιλιωμένος με όλα, δεν μου αρέσει. Θα λέω τη γνώμη μου, όποτε συμφωνώ ή όποτε διαφωνώ.