Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στις 16:30, σε νέα ώρα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, παρέα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο βάζουν πλώρη για το νησί των Φαιάκων.

Φτάνοντας, μια στάμνα πέφτει στα πόδια του καλεσμένου… Μοναδικός σκοπός; Να βρει ο Γιάννης νύφη στον Δημήτρη, τιμώντας το έθιμο του νησιού.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Κώστας Αντωνιάδης, ο σύμβουλος ψαρέματος, μπαίνουν στο σκάφος, στην «Εύα», και στα 71 περίπου μέτρα βάθος ξεκινούν το ψάρεμα. Ο Δημήτρης έχει πολλές απορίες και ο Κώστας είναι ο πιο κατάλληλος για να του τις λύσει. Διαλέγουν καλάμι, απελευθερώνουν το δόλωμα και η περιπέτεια ξεκινά… Τι ψάρια θα πιάσουν;

Ακολουθεί βόλτα στην πλατεία και τα γραφικά καντούνια της Κέρκυρας αλλά και επίσκεψη σε γνωστή σαπωνοποιία του νησιού, η οποία λειτουργεί από το 1891. Εκεί, ο κύριος Απόστολος δείχνει στον Γιάννη και τον Δημήτρη την τέχνη του σαπουνιού, ενώ παράλληλα τους μαθαίνει την ιστορία του.

Όταν φτάσει η ώρα για τη μαγειρική, ο Λάμπρος Βακιάρος αναλαμβάνει να ετοιμάσει ένα ξεχωριστό γεύμα με μία από τις σπεσιαλιτέ του. Εν τω μεταξύ, ο Γιάννης και ο Δημήτρης συζητούν στο στρωμένο τραπέζι και μοιράζονται λεπτομέρειες από τη ζωή τους, με τον Δημήτρη να αποκαλύπτει ποιο είναι το δημοσιογραφικό του απωθημένο…


Fishy | Κυριακή 3/10 16:30 (trailer)