Στο «Love it» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Ζουγανέλης, που μίλησε για το κίνημα metoo, αλλά και το The Bachelor.

«Όχι, δεν είχα κανένα περιστατικό. Αλλά δεν θέλω να κάνω τον καλό και να με συγχωρείτε. Όταν καίγεται ένα σπίτι, εγώ νιώθω ότι καίγεται το δικό μου. Κάτι τέτοιο είπα και παραχαράχτηκε. Όχι, κανένα περιστατικό. Θα γίνει και στο σπίτι μου κάποια στιγμή, δεν το συζητάω, πρέπει να πάρουμε μέτρα», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Για το κίνημα metoo, αλλά και το ριάλιτι The Bachelor, ο Γιάννης Ζουγανέλης απάντησε: «Περιμένω το κίνημα του metoo να αντιδράσει κάποια στιγμή. Δεν αντιδρούμε μόνο όταν έχουμε υποστεί βία, αντιδρούμε και για τις προσωπικότητες, να σώσουμε αυτά τα κορίτσια. Είναι δυνατόν να αγοραπωλείται ο έρωτας σε ριάλιτι; Να ερωτευτείς έναν τύπο που κάνει πως σε ερωτεύεται; Δεν τα καταλαβαίνω αυτά. Λυπάμαι για τη σύγχρονη κοινωνία. Τώρα αυτό το συλλήβδην που υπάρχει είναι ντροπή».

«Σέβομαι τον αγώνα που έκαναν οι κοπέλες με το κίνημα metoo, αλλά νομίζω ότι πρέπει να μπουν και οι άντρες σε αυτή τη διαδικασία», πρόσθεσε επίσης ο Γιάννης Ζουγανέλης.