Μία από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές παραγωγές της Ευρώπης που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα, ξεκίνησε τα γυρίσματά της στην Σίφνο.

Η εκπομπή θα λέγεται «Viva la feta» και θα μεταδίδεται το χειμώνα από το δημοφιλές κανάλι του Βελγίου «Play7», σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης με εκατομμύρια τηλεθεατές, την πλέον κατάλληλη χρονική στιγμή που ξεκινούν οι κρατήσεις του 2022.
Μέσα από 8 επεισόδια που θα γυριστούν στη Σίφνο, οι παρουσιαστές θα επιχειρήσουν να δείξουν με «σύμμαχο» την αυθεντικότητα του προορισμού, πώς τα απλά πράγματα στη ζωή είναι εν τέλει και τα πιο ουσιώδη.


«Η Σίφνος φέτος απέδειξε την ανθεκτικότητά της ως προορισμός, με τις αφίξεις για Ιούλιο και Αύγουστο να προσεγγίζουν το 96% της αντίστοιχης περιόδου για το 2019.

Μέσα από την εκπομπή και την άριστη συνεργασία με τον ΕΟΤ Κάτω Χωρών και την παραγωγή, θα δοθεί με πρωτότυπο τρόπο ένα μήνυμα σε εκατομμύρια δυνητικούς Βέλγους ταξιδιώτες σχετικά με τη βαθύτερη συμβολή που έχει η Σίφνος και γενικά η Ελλάδα στην εσωτερική ανανέωση των ταξιδιωτών, με «πρωταγωνιστές» τις δραστηριότητες, την αρχιτεκτονική, την αγγειοπλαστική, την ιστορία, τις παραδόσεις, τη γαστρονομία και το φυσικό κάλλος του προορισμού», δήλωσε η δήμαρχος Σίφνου Μαρία Ναδάλη.

Η δράση που αναμένεται να αναδείξει την Ελλάδα και τη Σίφνο στη σημαντική αγορά του Βελγίου, υλοποιείται με την ενεργό στήριξη του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών και του Δήμου Σίφνου.

Για τα γυρίσματα έχουν επιστρατευθεί πολυμελή τηλεοπτικά συνεργεία που θα παραμείνουν στο νησί μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.