Έναν μήνα ζωής έκλεισε το τμήμα Inline Speed Skating της Ακαδημίας των Σπορ με τις προπονήσεις να πραγματοποιούνται στον ανοιχτό́́ – ασφαλή́́ - φυλασσόμενο αθλητικό́́ χώρο στο Παμπελοποννησιακό στάδιο του δήμου Πατέρων ( στο μπροστινό́ μέρος δίπλα στο παρκινγκ του σταδίου επί της Πατρών - Κλάους ), πάντα με την άψογη συνεργασία της διοίκησης του σταδίου με τον σύλλογο.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται κάθε Τετάρτη (4:30 μ.μ. έως 7:30 μ.μ.) και Σάββατο 9.00-12.45π.μ. με επικεφαλής την αναγνωρισμένη από́ τη World Skate ( παγκόσμια ομοσπονδία πατινιών ) κ. Αργυρώ Λοτσάρη. Επικοινωνία για προπονήσεις στο τηλ. 6987150167 ή στο Messenger της Ακαδημία των Σπορ Πάτρας / Inline Speed Skating / Academy of Sport Patras GR.

Το μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνη του τμήματος του συλλόγου η ΕΔΙΠ του πανεπιστημίου Πατρών κ. Μαρία Αργυροπούλου δηλώνει σχετικά: "Ως ο μοναδικός σύλλογος στην Πάτρα που είναι αναγνωρισμένος και εγγεγραμμένος στο μητρώο της γενικής γραμματείας αθλητισμού με τμήμα Inline Speed Skating, με αναγνωρισμένη από την παγκόσμια ομοσπονδία, πραγματοποιώντας τις προπονήσεις μας σε ιδανικό και ασφαλή χώρο για την υγεία των παιδιών, αισίως κλείσαμε έναν μήνα δραστηριοτήτων στο νέο αυτό άθλημα της πόλης μας που αισιοδοξούμε να το αναδείξουμε και να το υποστηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Έχοντας όλα τα εχέγγυα ως σύλλογος με τα όσα ορίζει η αθλητική νομοθεσία της χώρας μας, καλούμε όσους γονείς επιθυμούν να διδαχτούν τα παιδιά τους τα μυστικά του αθλήματος, να φέρουν τα παιδιά τους να γνωρίσουν ένα νέο άθλημα".