Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, πέντε  ημεδαποί, τρεις ενήλικοι και δυο ανήλικοι, ηλικίας 17 και 16 ετών, διότι διέρρηξαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εισήλθαν στο εσωτερικό του και αποξήλωσαν καλώδια χαλκού, συνολικής αξίας 4.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα κλεμμένα καλώδια, τα οποία αποδόθηκαν στον νόμιμο ιδιόκτητη τους.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου  Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 17χρονος,  διότι προσέγγισε ημεδαπή γυναίκα που κινούταν πεζή και με την άσκηση σωματικής βίας, αποπειράθηκε να της αφαιρέσει την τσάντα της, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του.

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο αλλοδαποί, διότι ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν σε κατάστημα και αφαίρεσαν την τσάντα γυναίκας που περιείχε δυο κινητά τηλέφωνα, μικρό χρηματικό ποσό, τρεις τραπεζικές κάρτες και προσωπικά της έγγραφα.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε διαφορετικές περιπτώσεις, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο άτομα,  διότι σε αστυνομικούς ελέγχους, που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη.

Ειδικότερα, άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπή γυναίκα, η οποία είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα, αγγελία πώλησης μοτοσικλέτας και στη συνέχεια ο δράστης απέσπασε από τραπεζικό λογαριασμό της παθούσας μέσω της εφαρμογής λεφτά στο λεπτό (200) ευρώ.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής:

  • (47) γραμμάρια κάνναβης
  • (1) ηλεκτρονική ζυγαριά με  υπολείμματα της ναρκωτικής ουσίας
  • (1) στιλέτο
  • (1) σιδερένια ράβδος
  • (1) λάμα προσαρμοσμένη σε αυτοσχέδιο ξύλινο κοντάρι και
  • το χρηματικό ποσό των (205) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από  αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, μια ενήλικη και δυο ανήλικες κόρες της, ηλικίας 12 και 11 ετών, διότι μετέβησαν σε κατάστημα και εκμεταλλευόμενες ολιγόλεπτη απουσία της ιδιοκτήτριας αφαίρεσαν τρεις χρυσούς σταυρούς.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε διαφορετικές περιπτώσεις, στο Μεσολόγγι και στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, δυο άτομα, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους, που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.