Μοναδικές στιγμές διασκέδασης προσέφεραν το περασμένο Σάββατο οι "Duo Violins", το γνωστό και αγαπημένο δίδυμο στον χώρο της μουσικής, "πλημμυρίζοντας" με τις μελωδίες τους τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Στον ξεχωριστό και ιδιαίτερο χώρο του "Bianco Restaurant - Cafe - Bar" διοργανώθηκε ένα event που κέρδισε εκ του αποτελέσματος τις εντυπώσεις, μιας και οι θαμώνες του το επέλεξαν μέχρι και το τέλος του, αποδεικνύοντας πως τέτοιες μουσικές βραδιές είχαν λείψει στους Πατρινούς.


"Duo Violins" αποτελούν μια συνεργασία μεταξύ δύο μουσικών με πολυμορφικές καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Πρόκειται για κάτι το ιδιαίτερο στην ποιοτική ψυχαγωγία, με ηλεκτρικούς και παραδοσιακούς ήχους χορδών που συνδυάζουν το κλασικό με το μοντέρνο.

Ο συνδυασμός αυτός από τους Δημήτρη Ίσαρη και Γιώργο Γαϊτάνο ήταν που δημιούργησε μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Παράλληλα εκτέλεσαν δικές τους μοναδικές προσαρμογές ροκ, κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου, κερδίζοντας συνεχώς το χειροκρότημα.


Είτε για φαγητό, είτε για καφέ είτε για ποτό το "Bianco" δείχνει τις προθέσεις του από τις πρώτες μέρες του Φθινοπώρου, βάζοντας τις βάσεις ώστε να γίνει στέκι πολλών από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Με πρωτότυπο design, εντυπωσιακό περιβάλλον και ένα καλοστημένο μενού, φιγουράρει δικαίως στα hot spots της πόλης, προκαλώντας σας να το ανακαλύψετε.

Το αγαπημένο στέκι άλλωστε επιφυλάσσει ιδιαίτερες εκπλήξεις για το μέλλον... Stay tuned!