Σαρώνει ο «Άνθρωπος του Θεού» στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας, με τον κόσμο να δείχνει το μεγάλο του ενδιαφέρον για μία ξεχωριστή ταινία που έχει να κάνει με την ζωή του Αγίου Νεκταρίου και τον πόλεμο που είχε δεχθεί από την επίσημη εκκλησία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ταινία της Yelena Popovic με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη, έχει συγκεντρώσει πάνω από 200.0000 θεατές σε όλη την χώρα από τα τέλη Αυγούστου που προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάλογη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου και στην Πάτρα και είναι χαρακτηριστικό ότι στο θερινό Σινέ Κάστρο στο Ρίο, δεν έπεφτε καρφίτσα στις κερκίδες από τις πρώτες ημέρες.

Κίνηση είχε η ταινία και στις κλειστές αίθουσες της "Odeon Entertainment", με τον κόσμο να πηγαίνει να δει το φιλμ, φορώντας την μάσκα του και τηρώντας τα μέτρα προστασίας. «Ο Άνθρωπος του Θεού» έκανε το καλύτερο άνοιγμα από τον Μάρτιο του 2020 και μετά και έδειξε ότι ο κόσμος έχει δίψα για τον ελληνικό κινηματογράφο και για τις καλές ποιοτικές παραγωγές.

Ο Άρης Σερβετάλης είναι για ακόμα μία φορά εκπληκτικός στον ρόλο, δείχνοντας το πόσο ταλέντο έχει, ενώ ενσαρκώνει μία προσωπικότητα που έχει μελετήσει εις βάθος, αποτελώντας για αυτόν πρότυπο ζωής, γεγονός που βγαίνει και στην μεγάλη οθόνη.

Η ταινία συνεχίζει την πετυχημένη πορεία της στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας και της Κύπρου, με το κοινό να την έχει λατρέψει και να βγαίνει συγκινημένο από τις sold out προβολές.


Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ - Official Trailer