Δυναμική παρουσία είχε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στο Run Greece της Πάτρας, με πρώτο και καλύτερο τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο που έκανε τα πάντα, κρίνοντας από τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο facebook.

Έτρεξε στα πέντε χιλιόμετρα, έδωσε το έναυσμα για την έναρξη του αγώνα, φωτογραφήθηκε με αρκετό κόσμο και έστειλε το δικό του μήνυμα φορώντας ένα καπελάκι με την σημαία της Μεγάλης Βρετανίας, αφιερωμένο όπως έγραψε στους δύο γιους του που την ίδια στιγμή έκαναν εφημερία σε νοσοκομείο της χώρας.

Ο ίδιος έγραψε: «Σημασία έχει ότι τερματίσαμε στα 5 χιλιόμετρα, ότι είμαστε παρόντες στην μεγάλη γιορτή της πόλης στο Run Greece. Συγχαρητήρια σε όλους όσους έδωσαν το παρόν

Το καπελάκι που φοράω έχει την σημασία του. Την αναφορά μου στους δυο γιούς μου που είναι στην Μεγάλη Βρετανία και εφημερεύουν.

Πολύ καλή συνεργασία με ΣΕΓΑΣ. Η Περιφέρεια μας στηρίζει μαζικές συμμετοχές στην χαρά στην άθληση στην υγεία. Μας έλειψε αυτή η διοργάνωση!Δώστε νόημα στην ζωή σας ξεκολλήστε από την αφασία του καναπέ!».