Για πολλούς ο Bloody Hawk είναι αυτή τη στιγμή ο πιο ανερχόμενος ράπερ της χιπ χοπ σκηνής και του αυθεντικού ραπ, με κοινωνικό και πολιτικό στίχο στα τραγούδια του. Για άλλους ο Πατρινός Obnoxious Kas τον συναγωνίζεται στα ίσα. 

To γεγονός είναι ότι υπάρχουν δεκάδες ράπερ σε όλη την χώρα που έχουν να μας πουν πολλά πράγματα με τα τραγούδια τους και όμως το ευρύ κοινό δεν τους ξέρει γιατί η μουσική τους δεν παίζεται από το σύστημα και από τους σταθμούς.

Αυτό που μετράει είναι ότι ο Bloody Hawk (Νίκος Κίτσος), το αδύνατο παιδί με τα γυαλάκια που μας έρχεται από την Βόρεια Ελλάδα και έκανε άπαντες με τους στίχους και τα τραγούδια του να σεβαστούν και να αγαπήσουν την ραπ, φέρνοντας την μια ανάσα από την ποίηση, κάνοντας εκατομμύρια views στο διαδίκτυο και γεμίζοντας μαγαζιά, ήταν το βράδυ του Σαββάτου στην Πάτρα, στα Παλαιά Σφαγεία.

Τον έφερε η Mojo Live, όπως είχε φέρει τον Αλκίνοο Ιωαννίδη πριν από μερικές μέρες, όπως θα φέρει τον Φοίβο Δεληβοριά, την Τρίτη στους 28 του μήνα, δίνοντας την δυνατότητα στους Πατρινούς να δουν από κοντά αγαπημένους καλλιτέχνες και δημιουργούς που ξεφεύγουν από το… μονοδιάστατο των γραμμών.

Σε συναυλίες που αφήνουν στις μνήμες μας πράγματα που θα έχουμε να θυμηθούμε μετά από καιρό. Σαν και αυτή τη συναυλία του Βloody Hawk, στα Παλαιά Σφαγεία. Ακούστε τον στο «εικοσάλεπτο» σε ένα από τα τραγούδια του πιο πρόσφατου δίσκου του που έχουν αγαπηθεί και έχουν να μας πουν πολλά.

(Το βίντεο έχει ανέβει στο κανάλι του Χρήστου Συρίμπεη από τον Γιώργο Γαλάνη).