Συνέντευξη στην κάμερα του Όλα Γκουντ παραχώρησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου το μεσημέρι της Κυριακής. Η δημοφιλής παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην τηλεοπτική της επιστροφή, στο «Πάμε πακέτο» και την αποχώρηση από τον Alpha, όπως αναφέρει το zappit.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μου λείπει το να κάνω τηλεόραση καθόλου. Μου λείπει η ομάδα μου. Μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις για συγκεκριμένο πράγμα το οποίο για μένα έχει ολοκληρωθεί, έχει τελειώσει και δεν χρειάζεται να ξαναγίνει. Έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος του Πακέτου. Δεν έχω όμως κανένα παράπονο για κανέναν. Αντίθετα θεωρώ ότι όλα ήρθαν όπως έπρεπε να γίνουν γιατί μου τα έφερε έτσι η κατάσταση και η εξέλιξη που, ίσως να μην ήταν δική μου απόφαση, για καλό ήταν όλα».

«Βεβαίως και θα έκανα μια άλλη εκπομπή στο μέτρο που θα ήμουν πάλι χρήσιμη και λειτουργική. Δηλαδή θα έβλεπα να κάνω μια ενημερωτική εκπομπή με στοιχεία του «ζήσε καλύτερα». Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που είμαι εργάτης, πιθανόν και να έκανα κάτι πίσω από τις κάμερες» πρόσθεσε η παρουσιάστρια στη μεσημεριανή εκπομπή της Νάταλι Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ.

Όσον αφορά για μια πιθανή τηλεοπτική της επιστροφή στον Alpha, η Βίκυ Χατζηβασιλείου εξήγησε πως «αν μου έκαναν μια ενδιαφέρουσα πρόταση θα την συζητούσα. Δεν έχω τσακωθεί ποτέ. Δεν έχω έρθει καν σε ένα γραφείο ποτέ για να συζητήσουμε κάτι. Δεν έχει γίνει αυτό».

«Το βρίσκω πραγματικά πολύ ανώφελο να συζητάμε για τα παλιά και για πράγματα που έχουν τελειώσει».