Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση το απόγευμα της 25ης Σεπτεμβρίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία ενώ στο πλευρό του βρέθηκαν όλα τα αγαπημένα πρόσωπα από το στενό του περιβάλλον.

O γάμος του ζευγαριού έγινε στην Γλυφάδα ενώ ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι το οποίο διήρκησε μέχρι αργά το βράδυ. Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση έχουν αποκτήσει δυο κόρες, τις οποίες και βάφτισαν τον περασμένο Αύγουστο, τη Σοφία και την Ελένη, ενώ συχνά θα τις δούμε στα social media.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση ήξεραν πως η ζωή του αθλητή δεν είναι εύκολη. Ήξεραν ότι ο δρόμος που είχαν επιλέξει να ακολουθήσουν απαιτεί αρκετές θυσίες. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ακόμη ήταν παιδιά. Εκείνη 6 χρόνια μεγαλύτερή του…. Αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στο να αναπτυχθεί μεταξύ τους ένας μεγάλος έρωτας… Ήταν το 2014 όταν συνειδητοποίησαν πως η χημεία ανάμεσά τους ξεπερνά τα πλαίσια της φιλίας,του θαυμασμού και της εκτίμησης που είχαν ο ένας για τον άλλο. Ήταν τότε που κατάλαβαν πως ήθελαν να ενώσουν τις ζωές τους και να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί.