Στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Μόρτζος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πρώτη συνάντησή του με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», ενώ τόνισε πως έπαθε σοκ όταν έγιναν οι καταγγελίες.

Στο σίριαλ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» πρωταγωνιστούσε αρχικά ο Πέτρος Φιλιππίδης. Πώς ένιωσες όταν συνελήφθη, μετά τις καταγγελίες που έκαναν συναδέλφισσές σου;

Όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα και ανταμώσαμε με τον Πέτρο στις πρώτες σκηνές αγκαλιαζόμασταν και φιλιόμασταν, γιατί λέγαμε «είμαστε ομογάλακτοι» (λόγω του Κουν). Από τη στιγμή που άκουσα την πρώτη “φωτοβολίδα” που έσκασε γι’ αυτόν, έπεσα από τα σύννεφα. Ήταν ισχυρό σοκ για μένα. Έλεγα και ξανάλεγα μέσα μου: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός που είχε τα πάντα, έκανε τέτοια πράγματα». Όμως η δικαιοσύνη είναι η μόνη αρμόδια να κρίνει.

Πώς βλέπεις την τηλεόραση;

Η τηλεόραση πέρασε έναν λήθαργο. Τώρα «ξύπνησε» και κάνει προσπάθειες να μπει στην πραγματική ψυχαγωγία. Τόσο τα ιδιωτικά κανάλια όσο και η ΕΡΤ ξαναμπήκαν δυναμικά στον ανταγωνισμό με ωραίες, ποιοτικές σειρές.