Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μίλησε για το νέο Bachelor, αλλά μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην κοπέλα, που ξεχώρισε ο ίδιος την προηγούμενη σεζόν, την Νικολέτα Τσομπανίδου.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Νικολέτα εμφανίστηκε στην εκπομπή, φορώντας το δαχτυλίδι που της είχε χαρίσει ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Ήταν λοιπόν, φυσικό ο πρώην «εργένης» να ερωτηθεί σχετικά με την κίνησή της.

«Καλά έκανε η Νικολέτα και κράτησε το μονόπετρο, μικρό κορίτσι είναι. Η αλήθεια είναι ότι η παραγωγή το αγόρασε, αλλά εγώ της το έδωσα. Είναι ένα δώρο που της αρέσει. Το δαχτυλίδι του Bachelor έχει να κάνει με όλες τις μνήμες και τις εμπειρίες. Η Νικολέτα προχώρησε πολύ γρήγορα στην προσωπική της ζωή, οπότε δεν υπήρχε λόγος να κρατήσουμε επαφές. Τα συζητήσαμε και καταλήξαμε ότι δεν ταιριάζουμε σε κάποια πράγματα. Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να της μιλήσω. Εγώ ήμουν με μια κοπέλα, αλλά δεν προχώρησε είναι η αλήθεια», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Στην συνέχεια, μίλησε για τον Αλέξη Παππά, αλλά και για τον ρόλο που έπαιξε ο ίδιος στην απόφασή του να συμμετάσχει στο ριάλιτι. «Με είχε πάρει ο Αλέξης τηλέφωνο πριν πάει στο Bachelor. Είχαμε βρεθεί και με ρώτησε για την εμπειρία μου. Μετά το πρώτο γύρισμα, με πήρε πάλι τηλέφωνο. Γνωριζόμαστε 10 με 11 χρόνια. Τον είχα παροτρύνει να μπει και του είπα να μην έχει αρνητικές και άσχημες σκέψεις, να το ζήσει. Βλέπω τον Αλέξη λίγο μαγκωμένο, δεν βλέπω τον πραγματικό του χαρακτήρα», εξήγησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.