Ο Σασμός από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και να γίνει αγαπημένη συνήθεια. Ο Θανάσης Πατριαρχέας είναι ένας από τους ηθοποιούς που φέτος συμμετέχουν στη δραματική σειρά του Alpha. Ο ηθοποιός ενσαρκώνει τον Άγγελο Σωτηρόπουλο…

Όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τα stories του παρακολουθεί τη σειρά στην οποία και συμμετέχει. Χθες βράδυ μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από το σαλόνι του σπιτιού του, μαζί με την κόρη του. Ο ηθοποιός πριν από λίγους μήνες έγινε για δεύτερη φορά πατέρας.


Ποιος είναι ο Άγγελος Σωτηρόπουλος
Ο Άγγελος είναι ο καινούργιος αγροτικός γιατρός του χωριού. Γρήγορα αποκτά την εμπιστοσύνη όλου του χωριού, καθώς είναι προσηνής, καλοσυνάτος και ευσυνείδητος γιατρός. Η άφιξη του Άγγελου όμως θα έρθει να ταράξει τα μέχρι στιγμής λιμνάζοντα ύδατα καθώς το άγνωστο παρελθόν είναι βαρύ σαν ιστορία!. Ο Άγγελος αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι… καλά κρυμμένα μυστικά, πάθη και σκελετοί βγαίνουν από το σεντούκι και αναστατώνουν τις ζωές όλων. Ο έρωτας όμως θα του κλείσει πονηρά το μάτι και θα προσπαθήσει να τον αποπλανήσει όταν γνωρίσει τη Στέλλα την οποία και ερωτεύεται κεραυνοβόλα.