Η Δ.Ε.Δ.Γ.Π.Π. σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Όπως σας έχει γίνει ήδη γνωστό με ανακοινώσεις από προηγούμενες συνεδριάσεις της Διοικούσας Επιτροπής Δημοτικών Γηπέδων Ποδοσφαίρου Πάτρας (Δ.Ε.Δ.Γ.Π.Π.) και συναντήσεις των μελών της με τους υπευθύνους των αθλητικών σωματείων, στα δημοτικά γήπεδα ποδοσφαίρου της πόλης μας εφαρμόζονται τα ισχύοντα μέτρα κατάκορονοϊούόπως, καθορίζονται και επικαιροποιούνται εβδομαδιαίως από τις ΚΥΑ.

Η (Δ.Ε.Δ.Γ.Π.Π.) εν όψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2021-22 και εξ αιτίας του γεγονότος της συνέχισης ύπαρξης περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού στα γήπεδα, θεωρεί απαραίτητο όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, να κρατήσουν την ενδεδειγμένη υπεύθυνη στάση που καθορίζονται από τις οδηγίες του ΕΟΔΥ προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά του ιού κατά τη διάρκεια τέλεσης των αγώνων. Θεωρούμε λοιπόν πρέπον να υπενθυμίσουμε τα παρακάτω, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια καταπολέμησης της διασποράς του ιού, για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων χωρίς κρούσματα.

1.ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

http://epsachaias.gr/wp-content/uploads/2015/08/KAP_erasitexnikon_protathlimaton_June_2016.pdf

  1. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ_ΕΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ- ΕΠΙΣΗΜΩΝ-ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.pdf

https://gga.gov.gr/images_v1_1_3_23.08.2021.pdf

  1. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19

https://gga.gov.gr/images/odigies_athlitsmos_lockdown_21_09_2021.pdf

Τέλος με την ελπίδα ότι η υπεύθυνη στάση όλων των εμπλεκομένων φορέων, θα συμβάλει στην πραγματοποίηση ενός ασφαλούς πρωταθλήματος, σας ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στους αθλητικούς σας στόχους."