Στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

Μάλιστα ο ίδιος δέχτηκε “επίθεση” στα social media όταν αποφάσισε να δημοσιεύσει φωτογραφία με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δηλώνοντας πως εξακολουθεί να παραμένει καλή του φίλη…

«Υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι μου είπαν να κατεβάσω αμέσως την ανάρτηση, δεν είμαστε στην εποχή του μακαρθισμού, δεν κλονίζεται η φιλία, όταν δεν έχουμε διαφορά απόψεων. Ξέρετε πόσα χρόνια την γνωρίζω την Ελισάβετ; Την ξέρω πριν γίνει ηθοποιός και μάλιστα εγώ την είχα προτρέψει στο να πάει στη σχολή υποκριτικής στην οποία είχα πάει κι εγώ. Όταν είναι ποινικά αδικήματα, οι φιλίες κλονίζονται, όταν υπάρχει μια διάσταση απόψεων, μπορείς να τον άλλον να τον κάνεις να καταλάβει το λάθος του».

«Μιλήσαμε με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, δεν μπορώ να σας πω τώρα τις είπαμε, αλλά όταν είσαι με κάποιον φίλος για πολλά χρόνια κι εγώ όμως σαν φίλος, δεν μπορώ να διαγράψω τη φιλία μας, επειδή είπε κάτι γιατί δεν συμφωνώ».