Συγκλονίζει η εξαδέλφη της άτυχης Δώρας η οποία έπεσε νεκρή από τα πυρά του πρώην συντρόφου της, ο οποίος της είχε στήσει καρτέρι για να τη σκοτώσει, επειδή τον χώρισε.

«Ήμασταν σαν αδέρφια, όχι σαν ξαδέρφια. Τον γνώρισα δυστυχώς μία φορά στο σπίτι που είχαν νοικιάσει Φαινόταν πολύ υπερπροστατευτικός, αλλά σκεφτόμουν ότι ίσως εγώ δεν μπορώ να καταλάβω εγώ τον τρόπο που φέρεται. Ούτε δύο μήνες δεν έμειναν στο ίδιο σπίτι. Όταν έμειναν μαζί, αυτός άρχισε να έχει κάποιες συμπεριφορές πολύ περίεργες. Τότε πήγα εγώ και τη βρήκα στο σπίτι να μου το δείξει, γιατί είχε χαρεί» είπε, μεταξύ άλλων η Μαρία σε τηλεφωνική σύνδεση στο Πρωινό.

Η ξαδέρφη της 32χρονης Δώρας Ζαχαριά σε άλλο σημείο της κουβέντας τόνισε: «Μετά από λίγο καιρό όταν μιλούσαμε στο τηλέφωνο μου είπε ότι δεν της τα έλεγε καλά και ότι την πίεζε πολύ. Δεν μου είχε μιλήσει για κάποια βίαιη συμπεριφορά. Δε θα ανεχόταν κάτι τέτοιο. Ήταν αντράκι».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών, οι δυο τους είχαν ένα άσχημο σκηνικό που έκανε τη Δώρα να αποφασίσει να χωρίσει.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων της, η ξαδέρφη της άτυχης Δώρας αποκάλυψε: «Τις τελευταίες 4-5 μέρες η Δώρα είπε πως σταμάτησε να την ενοχλεί. Προχθές το βράδυ, μια μέρα πριν γίνει αυτό έβγαινα από το σπίτι με τη μητέρα της και μου λέει “αυτός μπήκε στο αμάξι και την παρακολουθεί”. Και της λέω “πρόσεχε μη μας σκοτώσει το παιδί”. Και η Ντόρα η ίδια μου είχε πει, πριν λίγες μέρες “Μαρία θα γίνω σαν αυτές στις ειδήσεις”. Και κάναμε πλάκα. Η Δώρα ήταν πολύ δυνατή».