Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανάρτηση βρήκαμε στο facebook από τον επιχειρηματία και δημοτικό σύμβουλο, Νίκο Μοίραλη. Η ανάρτηση έχει να κάνει με την αντίθετη όψη του… νομίσματος των εμβολίων.

Με τα δικαιώματα των εμβολιασμένων που ουσιαστικά με όλη αυτή την κατάσταση που έχει προκύψει με τα εμβόλια που εξακολουθούν να βαδίζουν με χαλαρούς ρυθμούς, είναι αναγκασμένοι να ζουν στην εποχή της πανδημίας, ενώ «τσιμπήθηκαν» για να ξεφύγουν από αυτή.

Τουλάχιστον αυτό μας έλεγαν. Στην πράξη δεν υπάρχουν πλεονεκτήματα για τους εμβολιασμένους ή και να υπάρχουν καταργούνται από το ίδιο το σενάριο και το σκηνικό που προκύπτει από αυτή την κατάσταση.

Διαβάστε την ανάρτηση του Νίκου Μοίραλη:  «Αν οι εμβολιασμοί προχωρούν με χαλαρούς ρυθμούς ή έχουν σταματήσει να γίνονται εντελώς την απάντηση την έχουμε…

Οι εμβολιασμένοι δεν λαμβάνουν καμία επιβράβευση και έχουν μηδενικά πλεονεκτήματα. Αντιθέτως προκύπτουν μόνο μπελάδες, κοινωνική απαξίωση και μπλέξιμο με τις δικαστικές αρχές.

1) ΣΧΟΛΕΙΑ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Οι αρνητές γονείς του εμβολίου μηνύουν τους καθηγητές & τους δασκάλους που τηρούν τα μέτρα δημιουργώντας προβλήματα στην καθημερινότητα των ιδρυμάτων. Κωλύουν την εκπαιδευτική διαδικασία και αντί οι δάσκαλοι να μαθαίνουν γράμματα τα παιδιά παίρνουν ανυπεράσπιστοι ακόμη το δρόμο της δικαιοσύνης.

2) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Οι εμβολιασμένοι φοιτητές ακόμη είναι μετέωροι για το αν το εξάμηνο τους θα γίνει δια ζώσης από τον Οκτώβριο ώστε επιτέλους να ζήσουν φοιτητική ζωή. Ο μη διαχωρισμός εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων έχει αφήσει μεγάλη μερίδα φοιτητών στο περίμενε και διστακτικούς ως προς το εμβόλιο. Πως θα πεισθούν αυτοί όταν τους κλείνουμε κρυφά το μάτι;;;!!!!!

3) ΕΣΤΙΑΣΗ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ: Οι εμβολιασμένοι πελάτες ακόμη είναι υποχρεωμένοι να διασκεδάζουν σαν τους ανεμβολίαστους. Οι έξοδοι τους περιλαμβάνουν μέτρα και αποστάσεις, οι ίδιοι παραμένουν καθιστοί στο πλείστον και τίποτα δεν θυμίζει την διασκέδαση προ κορονοϊού.

Μην πέφτετε από τα σύννεφα αν θεωρείτε ότι μόνο εμβολιασμένοι και νοσούντες είναι οι πελάτες στους εσωτερικούς χώρους της σκληρής νυχτερινής διασκέδασης. Το παράθυρο για τους ανεμβολίαστους παραμένει ανοιχτό…

4) ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ: Τα δημοτικά συμβούλια και οι οργανισμοί συνεχίζουν τις διαδικτυακές συνεδριάσεις και πολλές φορές δια περιφοράς αποφασίζουν τα αρμόδια όργανα. Γιατί δεν βγαίνει κανονισμός & οδηγία από την κυβέρνηση ώστε οι εμβολιασμένοι να συνεχίσουν τις δια ζώσης συνεδριάσεις και οι ανεμβολίαστοι να συνεχίσουν από τους υπολογιστές τους;;;!!!!

5) ….

6) ….

7) ….».

Υ.Γ. Το 5, 6, 7 ας το συμπληρώσει ο καθένας ξεχωριστά, κάποια κατηγορία ακόμη υπάρχει που δεν μπορώ να σκεφτώ…

Τουλάχιστον έχουμε την υγειά μας θα πει κάποιος…

Κάτι είναι & αυτό!!!!».