Ένα νέο ντοκιμαντέρ, που πραγματεύεται την κηδεμονία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τον έλεγχο της ζωής της και της περιουσίας της από τον πατέρα της, πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα στο Netflix.

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ είναι «Britney vs. Spears» και δίνει μία πιο προσεκτική ματιά στην εξέλιξη της δικαστικής υπόθεσης εναντίον του πατέρα της Τζέιμι Σπίαρς.

Το πρώτο teaser του ντοκιμαντέρ δόθηκε ήδη στην δημοσιότητα και περιλαμβάνει ένα απόσπασμπα από ένα φωνητικό μήνυμα, το οποίο είχε στείλει η ποπ σταρ στους δικηγόρους της το 2009, έναν χρόνο αφού τέθηκε σε ισχύ η κηδεμονία της.

«Γεια σας, με λένε Μπρίτνεϊ Σπίαρς, σας τηλεφώνησα και νωρίτερα. Τηλεφωνώ ξανά, επειδή ήθελα να βεβαιωθώ ότι κατά την διάρκεια της διαδικασίας άρσης της κηδεμονίας...», ακούγεται να λέει αχνά η Μπρίτνεϊ στο ηχητικό μήνυμα.

Την σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ έχει αναλάβει η Έριν Λι Καρ, η κόρη του διάσημου αρθρογράφου των New York Times, Ντέιβιντ Καρ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, το εν λόγω ντοκιμαντέρ βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής εδώ και περίπου έναν χρόνο.