Η Stefania, η δεκαοκτάχρονη ποπ σταρ που κατάφερε να φέρει ξανά την χώρα μας στο τοπ 10 της Eurovision μετά από 8 ολόκληρα χρόνια, συμμετέχει σ’ ένα από τα μεγαλύτερα festival που σχετίζονται με τoν πανευρωπαϊκό διαγωνισμό, «Het Grote Songfestival Feest” που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στο στάδιο Ziggo Dome του Άμστερνταμ.

Στην αρένα του «Ziggo Dome», έχουν κατά καιρούς εμφανιστεί μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, ενώ στην συναυλία – αφιέρωμα στην Eurovision, πέρα από την Stefania θα εμφανιστούν πάνω από 30 Eurostars, μεταξύ των οποίων και οι νικητές του διαγωνισμού Sertab Erener, Loreen, Carola, Netta Barzilai, Marija Serifovic, Johnny Loghan.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια, θα είναι μάλιστα μια από τις ελάχιστες συμμετέχουσες που θα ερμηνεύσει δυο τραγούδια την συγκεκριμένη βραδιά, καθώς πέρα από την μεγάλη της επιτυχία “Last Dance”, θα παρουσιάσει και πρώτη φορά ζωντανά το “Supergirl”, το τραγούδι θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα στον διαγωνισμό του 2020 που ακυρώθηκε λόγω της COVID – 19.

Το «Het Grote Songfestival Feest” θα μαγνητοσκοπηθεί και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Ευρώπης.