Η Μαρία Κερασιώτη επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και ετοιμάζεται, έχοντας ξεκινήσει τις προπονήσεις στην ομάδα της Παναχαϊκής, κρατώντας χαμηλούς τόνους και έχοντας μια συγκρατημένη αισιοδοξία για το πως θα κυλήσει η φετινή αγωνιστική χρονιά.

«Φέτος, είπα να ξεκινήσω συντηρητικά τις προπονήσεις μου και σιγά σιγά να μπω στους παλιούς καλούς ρυθμούς μου» τονίζει μιλώντας στο patrasevents.gr.

«Απουσιάζω από τον πρωταθλητισμό 4 χρόνια περίπου και μου είναι λίγο δύσκολο γιατί ξεκινάω ξανά από το μηδέν. Πάντα η Παναχαϊκή ήταν μέσα στην καρδιά μου και πάντα θα είναι. Η επιστροφή μου θέλω να είναι αθόρυβη ακόμα, δεν θέλω να υπόσχομαι πολλά γιατί κάθε χρόνο, ενώ ξεκινάει η χρονιά μου απίστευτα καλά στην μέση κάτι γίνεται και μου αλλάζει όλα τα σχέδια».

Η απόφαση για να γυρίσει στα τερέν και να ξεκινήσει ξανά από το μηδέν δεν ήταν εύκολη. «Πίσω στα τερέν με έκανε να γυρίσω η αγάπη που έχω για αυτό το άθλημα και ειδικά για τα αγωνίσματα που κάνω (100-200 μέτρα), ενώ η ταχύτητα μου αρέσει πολύ και αυτό φαινόταν κάθε φορά που πατούσα στο ταρτάν. Γυρίζω πίσω γιατί θεωρώ πως έχω αφήσει πολλά στη μέση».

Στόχους όμως συγκεκριμένους δεν βάζει, προχωράει με διάθεση, δουλεύοντας και όπου βγει. «Ο στόχος μου κάθε χρόνο ειδικά μετά από αποχή είναι να  βρίσκω τον παλιό καλό εαυτό μου σε όλα τα επίπεδα και να ξεκινάει για μένα ένας καινούριος κύκλος».


Όσο για τον χώρο της μόδας και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της, το ξεκαθαρίζει και βάζει ένα τέλος στο όλο θέμα: «Ο χώρος της μόδας δεν με ενδιαφέρει σε επίπεδο που είναι η αδερφή μου η Παρασκευή, θεωρώ πως δεν θα την έφτανα ποτέ. Δεν είναι όλα για όλους. Εμένα η αγάπη μου είναι ο αθλητισμός και θέλω να παραμείνω σε αυτό».

Όμως εκεί που αφήνει ένα παράθυρο για το όλο θέμα έχει να κάνει με το fitness και τις εν λόγω φωτογραφήσεις. «Πιστεύω ότι θα μπορούσα να συνδυάσω την μόδα με τον στίβο σε αυτό το επίπεδο. Εξάλλου υπάρχουν πολλά fitness μοντέλα. Εάν είχα προτάσεις να διαφημίσω κάποια αθλητικά ρούχα κλπ σίγουρα θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο» μας απαντά.