Νέα σημαντική διάκριση για την Πατρινή μπύρα Ammousa, τον Γιώργο Ντάνο, αλλά και γενικότερα για την ελληνική μικροζυθοποιία.

Η Ammousa English IPA κατάφερε και διακρίθηκε με ένα αστέρι στα διάσημα Great Taste Awards του Λονδίνου, επιβεβαιώνοντας ότι συνεχίζεται σταθερά το ταξίδι της μέσα στον κόσμο των γεύσεων και των αρωμάτων.

To Εργαστήρι Ζύθου - Ammousa δημιουργήθηκε σε ένα υπόγειο ενός σπιτιού το 2018 και πλέον έχει βρει τον δρόμο της ανάμεσα σε κορυφαία εστιατόρια της χώρας, ώστε να συντροφεύει κορυφαία πιάτα της Ελληνικής γαστρονομική σκηνής.