Συστατικά

4 στήθη κοτόπουλου
300 γρ. φέτες μπέικον, κομμένες ρε ροδέλες
100 γρ. μοτσαρέλα, θρυμματισμένη
5 κουτ. της σούπας μουστάρδα, απαλή
Αλάτι και πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, ξεπαγώνεις τα στήθη κοτόπουλου και τα τοποθετείς στον πάγκο της κουζίνας. Τα καθαρίζεις πολύ προσεκτικά και με ένα μαχαίρι κάνεις μία μικρή σχισμή.
Αδειάζεις τη μουστάρδα σε ένα μπολάκι και με ένα πινέλο το περνάς και από τις δύο πλευρές. Αλατοπιπερώνεις.
Περνάς τη μοτσαρέλα εσωτερικά και απλώνεις σε έναν πάγκο τα στήθη κοτόπουλου. Τυλίγεις και μεταφέρεις σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C για 25 λεπτά.
Σερβίρεις όσο είναι ζεστά.

Πηγή: tlife.gr