Πολλά δημοσιεύματα έχουν κυκλοφορήσει για τον επόμενο ηθοποιό που θα υποδυθεί τον διάσημο κατάσκοπο, Τζέιμς Μποντ.

Ως γνωστόν, ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν θα υποδυθεί ξανά τον εμβληματικό ρόλο που τον ανέδειξε και οι παραγωγοί ήδη ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. Ανάμεσα στα υποψήφια ονόματα για τον ρόλο, ακούστηκε και το ενδεχόμενο, να υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ μία γυναίκα.

Κάτι τέτοιο όμως, δεν βρίσκει σύμφωνο τον Ντάνιελ Κρεγκ. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός θεωρεί ότι για να πετύχει ένα τέτοιο σενάριο, θα πρέπει να δημιουργηθεί ένας εξ ολοκλήρου καινούριος χαρακτήρας.

«Θα πρέπει να υπάρχουν καλύτερα κομμάτια για γυναίκες και ηθοποιούς. Γιατί να παίξει μία γυναίκα τον Τζέιμς Μποντ, όταν θα έπρεπε να υπάρχει ένας εξίσου καλός γυναικείος ρόλος αυτού του βεληνεκούς;», δήλωσε ο Ντάνιελ Κρεγκ στο Radio Times.

H άποψή του βρίσκει σύμφωνη και την παραγωγό της σειράς ταινιών, Μπάρμπαρα Μπροκόλι, η οποία είχε κάνει παρόμοιες δηλώσεις στο παρελθόν. «Πρέπει να γυρίσουμε γυναίκες για ταινίες και να αφηγηθούμε γυναικείες ιστορίες, αλλά πρέπει να δημιουργήσουμε γυναικείους χαρακτήρες. Δεν πιστεύω σε ένα τέχνασμα που θα μετατρέψει έναν αντρικό χαρακτήρα σε γυναίκα», εξήγησε.