Απίστευτο. Μόνο οργή και θλίψη μπορεί να φέρει η ανάρτηση του Βαγγέλη Δημητρόπουλου, του γιατρού που έσωσε τη ζωή του μικρού Φώτη, κατά την διάρκεια των αγώνων Pick.

O γιατρός που εργάζεται στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας ήταν αυτός που κατά κοινή ομολογία, όσων ήταν μπροστά στο περιστατικό, έσωσε το παιδί με τις ενέργειες του. Την ώρα λοιπόν που ο γιατρός έτρεξε για να σώσει τον μικρό Φώτη κάποιοι ή κάποιος πήγαν και του έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο.

Ο ίδιος γράφει: «Αγαπητοί φίλοι, κ φίλες ένα μεγάλο ευχαριστώ  για τις ευχές  σας. Σαν λειτουργός της υγείας  αυτό είμαι, αυτό θα κάνω κ σήμερα κ αύριο κ όσο μπορώ.  Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι και  ίσως και με αυτόν που το έκανε.

Μέσα στο γενικό χαμό ,την ώρα που έτρεχα για  να βοηθήσω το μικρό Φώτη, κάποιος μακροχέρης  μου βούτηξε, άρπαξε, έκλεψε το κινητό μου.  Δυστυχώς ,χωρίς κωδικούς κτλ ένα samsung s 21, με πολλές φωτογραφίες ιατρικού περιεχομένου.

Ας το κρατήσει γιατί ποτέ δεν θα μου το δώσει. Αν έχει έστω, ένα ίχνος ανθρωπιάς όμως, τον παρακαλώ ,να βάλει σε ένα φάκελο, το μικροτσίπ - κάρτα, με το φωτογραφικό υλικό και ας μου το στείλει στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Ευχαριστώ».