Στην έκθεση βιβλίου στο Ζάππειο βρέθηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, προκειμένου να παρουσιάσει την πρώτη του συγγραφική απόπειρα και η κάμερα της ΕΡΤ για το «Στούντιο 4» ήταν εκεί. Ο δημοφιλής ηθοποιός εξήγησε τα μυστικά για μια… όμορφη μέρα ενώ παραδέχθηκε πως σήμερα μοιάζει πια προχωρημένος στα μάτια των κοριτσιών του!

Ειδικότερα, ο Θανάσης Ευθυμιάδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για τις δυο κόρες μου στην αρχή ήμουν ο «μπαμπάς ο περίεργος», ο «μπαμπάς ο διαφορετικός» αλλά σιγά σιγά, διαβάζοντας ότι είναι βίγκαν η Αριάνα Γκράντε και η Μπιγιονσέ που θαυμάζουν, ξαφνικά ο μπαμπάς τους έγινε in και προχωρημένος αφού κάνει ότι κάνουν οι σταρ του Χόλιγουντ. Αν και τα κάνω εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Οπότε πλέον με βλέπουν όχι απλώς φυσιολογικό αλλά πολλές φορές δοκιμάζουν και τα δικά μου φαγητά που δεν έχουν μέσα κρέας. Χωρίς να τους επιβάλλω τίποτα, όποτε μου ζητήσουν κρέας θα το φάνε».

«Το θέατρο και η τηλεόραση μου λείπουν. Θέλω όμως να επανέλθω μόνο αν πρόκειται για κάτι που θα αφήσει πίσω αισιόδοξα μηνύματα. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανακάνω κάτι στην τηλεόραση ή στο θέατρο για να ταΐσω τον φόβο και την λαγνεία των ανθρώπων. Τέρμα» πρόσθεσε ο αγαπημένος καλλιτέχνης στην κάμερα του απογευματινού μαγκαζίνο της ΕΡΤ.