Μια επική φάρσα στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε η εκπομπή «Πάμε Δανάη» με συνεργό τον Σάκη Κατσούλη. Η πρώην παίκτρια του Survivor φαίνεται ότι όταν φλερτάρουην τον Κατσούλη βγαίνει εκτός εαυτού και δεν ελέγχει τα λεγόμενά της....

Μπορεί οι δυο πρώην παίκτες του Survivor να δηλώνουν ότι δεν είναι μαζί ωστόσο με την αντίδρασή στην φάρσα, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης φανέρωσε ότι αλλιώς έχουν τα πράγματα, καθώς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την ζήλια της. Ο Σάκης και η Μαριαλένα πήγαν σε καφετέρια για συνέντευξη με τον δημοσιογράφο της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και ενώ όλα πήγαιναν καλά, η σερβιτόρα άρχισε να εκδηλώνει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στον Σάκη αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάτι υπήρξε μεταξύ τους.

«Θα δεις τι θα γίνει μετά. Αν δεν πάρει το κοριτσάκι αυτό μάθημα από σένα τελειώσαμε. Μη με ξαναενοχλήσεις ποτέ. Έκανες μαλ@κια και τέλος. Στο λέω τελειώσαμε. Ξεκαθάρισε τώρα γιατί θα πάμε να τη βρούμε σπίτι της» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαριαλένα σε έντονο ύφος.

Στη συνέχεια μάλιστα αρνήθηκε να δώσει παραγγελία για καφέ στην σερβιτόρα που υποτίθεται «γλυκοκοίταζε» τον Σάκη Κατσούλη. «Με την πατσαβούρα δεν μπορώ να συννενοηθώ», είπε χαρακτηριστικά, προφανώς εκτός εαυτού.

Μετά την αποκάλυψη της φάρσας, ο Σάκης Κατσούλης της είπε με νόημα: «Τι έγινε; Εσύ έλεγες πως είσαι κουλ και δεν ζηλεύεις» και την Μαριαλένα να απαντά: «Με την κοπέλα στράβωσα γιατί απλά δε με έβλεπε».